• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’ye beyin hastanesi

Yeniakit Publisher
2017-04-25 08:25:00 -
Türkiye’ye beyin hastanesi

Almanya’nın Hannover şehrinden sonra Avrupa’daki ikinci beyin hastanesi İstanbul’da açıldı. 80 milyon TL yatırım yapılan hastanede cerrahiden tedaviye birçok alanda hizmet veriliyor.

İstanbul’da beyin hastanesi açıldı. Robotik cerrahiden tümör ve epilepsi cerrahisine, beyin, sinir ve omurilik ameliyatlarına kadar pek çok alanda hizmetin verildiği hastaneyle ilgili NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan “80 milyon TL yatırımla Avrupa’nın ikinci Beyin Hastanesi’ni kurduk” dedi. Almanya’nın Hannover kentindeki beyin hastanesinden sonra NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nin Avrupa’da beyin odaklı çalışan ikinci kurum olduğunu belirten Tarhan, bunun için de başta ameliyathane olmak üzere tüm birimleri en son teknolojiyle tasarladıklarını ifade etti.

Hastanenin yeni binasında; beyin cerrahisi, omurga cerrahisi, boyun ve bel fıtığı, skolyoz ameliyatları, çocuk beyin, sinir ve omurilik cerrahisi, tümör, anevrizma operasyonları, tremor, distoni, majör depresyon, OKB, epilepsi, tourette sendromu, derin beyin stimülasyonu (DBS), Parkinson ve hareket bozukluklarıyla  nöromodülasyon cerrahilerinin tamamı yapılabiliyor. Hastanede ayrıca robotik cerrahiden anevrizma cerrahisine, parkinson ve epilepsi ameliyatlarına kadar pek çok alanda hizmetin verildiği biri 1A olmak üzere 2 laminar flow üniteli dijital ameliyathane ve 16 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesi bulunuyor. 1A Ultra Clean ameliyathanesindeki ileri teknolojik alt yapısı nedeniyle ameliyat risklerinin minimum düzeye indirildiği kaydediliyor. Yoğun bakım biriminin ise Seviye 3’e kadar tüm seviyelerdeki yoğun bakım hastalarına tam teşekküllü hizmet verilebildiği ifade ediliyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23