• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tuzla’da Coca-Cola’nın yerini Osmanlı Şerbeti aldı

Yeniakit Publisher
2014-07-22 15:26:00 - 2014-07-22 17:21:06
Tuzla’da Coca-Cola’nın yerini Osmanlı Şerbeti aldı

İsrail ürünlerinin kullanılmadığı Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde boykota alternatif bir destekle Osmanlı Şerbeti satışına başlandı.

İsrail’in yıllardır süregelen zulüm ve baskısına direnen Müslüman Filistin halkının Ramazan ayında yaşadığı dram, duyarlı kesimlerin tepkisini çekmeye devam ediyor. Mübarek Ramazan ayını İsrail’in hem karadan hem de havadan sürdürdüğü harekatta bombalar ve saldırıların altında geçiren Filistin halkı, sıcak topraklarda gözyaşının hakim olduğu günler yaşıyor. Filistin halkının yaşadığı baskı ve zulüm, saldırıları düzenleyen İsrail’e karşı tepkileri her geçen gün arttırıyor. İsrail’i temsil eden diplomatik alanlarda düzenlenen protestolara, İsrail ürünlerinin alım ve kullanımını boykotlarla devam ediyor.

İsrail’in yaptıklarına karşılık kararlı tavrını uzun zamandır boykotla sürdüren Tuzla Belediyesi de geleneksel lezzetlere dikkat çekerek tepkisini yansıtıyor. Tuzla Belediyesi, İsrail malı ürünlerin satış ve kullanımını boykot etmeye devam ediyor. İsrail malı ürünleri belediye bağlı tesislerin kapısından içeri sokmayan, İsrail menşeli her türlü ürünü kullanmayan ve satmayan Tuzla Belediyesi, 4 sosyal tesisinde Osmanlı Şerbeti satmaya başladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Yıllardır hem belediyemizde hem de tesislerimizde İsrail’in ürettiği yiyecek, içecek, temizlik malzemesi ve her türlü ürünleri almıyoruz, kullanmıyoruz, satmıyoruz. Tesislerimizde geleneksel damak tadımızı yansıtan Osmanlı Şerbeti’ni satmaya başladık. İsrail’in zulmünü kınıyorum ve lanetliyorum.” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23