• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümraniye'ye 15 Bin metrekarelik dev park yapılıyor

Yeniakit Publisher
2017-05-12 21:49:00 -
Ümraniye'ye 15 Bin metrekarelik dev park yapılıyor

Ümraniye Belediyesi, Esenkent Mahallesine 15 bin metrekarelik bir park yapıyor. Bisiklet parkuru, spor aletleri, koşu ve yürüyüş parkuru ile çocuk oyun grubunun yer aldığı parkın inşaatı hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçenin en büyük parklarından biri olacak olan, hem görüntüsü hem de konumu ile Ümraniyelilere rahat bir nefes aldıracak.

Ümraniye Belediyesi, modern bölge parklarına bir yenisini daha ekliyor. Esenkent Mahallesi’nde yapımına başlanan 15 bin metrekarelik yeni park, hem bölgeye nefes aldıracak hem de estetik açısından artı değer katacak.Sosyal ve spor alanlarıyla, estetik açıdan da birçok donanımı içinde barındıran park ve yeşil alan projesi 7'den 70'e herkese hizmet verecek.

Bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ümraniye Belediyesi; ördekçi gölü dere bandı rekreasyon alanı yapım çalışmasına başladı. Rekreasyon alanı projesi içerisinde; 6 takım çocuk oyun grubu, çocukların oyun ve eğlence ihtiyaçlarına cevap verirken, belirli aralıklarla yerleştirilecek. 4 takım açık hava spor aleti ile parkların çok amaçlı kullanılabilmesi için etrafına 1.500 metre uzunluğunda yürüyüş alanları ve bisiklet parkurları, 1 adet futbol sahası ve 2 adet basketbol sahası ile çocukların yanı sıra her yaştan vatandaşa hem spor yapma hem de dinlenme imkânı sağlayacak.

Ümraniyelilere nefes alabilecekleri mekânlar kazandırmaya devam edecek olan Ümraniye Belediyesi, yapımını kısa sürede tamamlayacağı Esenkent mahallesi park ve yeşil alan düzenlemesiyle, Ümraniye’nin yeşiline yeşil katacak.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23