• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üniversite öğrencilerinden miniklere destek

Yeniakit Publisher
2017-11-13 15:37:58 -
Üniversite öğrencilerinden miniklere destek

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, köylerdeki minik öğrencilere ulaşmaya devam ediyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sanat Kulübü öğrencileri ‘Okullara Yardım Projesi’ kapsamında Diyarbakır’ın Dicle İlçesine bağlı Sergenli Köyü Sergenli İlköğretim Okulunda eğitim-öğretim gören ihtiyaç sahibi ana sınıf öğrencilerine yardım eli uzattı. Sanat Kulübü, üniversite öğrencileri ve hayırseverlerin destekleriyle edinilen eğitici araç-gereçlerin de içerisinde yer aldığı kırtasiye malzemelerini Sergenli Anasınıfı öğrencilerine ulaştırdı.

Sanat Kulübü Başkanı Mustafa Döş, “Sanat Kulübü olarak, ihtiyaç sahibi okullarımız ve orada zor şartlarda eğitim-öğretim gören kardeşlerimize bir nebzede olsa de destek olabilmek için geçtiğimiz yıl ‘Okullara Yardım Projesi’ başlattık. Öğrenci arkadaşlarımızın ve hayırseverlerimizin destekleriyle hazırlanan yardımları tespit ettiğimiz okullarımıza ve kardeşlerimize ulaştırıyoruz.

Sanat Kulübü olarak ayrıca köy okullarımızda tiyatro gösterisi, müzik dinletisi gibi çeşitli etkinliklerde gerçekleştirerek minik kardeşlerimizin sevinç ve mutluluklarına katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23