• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Valileri uyardı: Hata yapın ama ihanet etmeyin

Yeniakit Publisher
2017-10-12 12:58:00 -
Valileri uyardı: Hata yapın ama ihanet etmeyin

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’ndeki Valiler Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

YENİ AKİT / ANKARABaşbakan Binali Yıldırım, valilere, “Bir tercih yapmak durumundasınız, iş mi yapacaksınız, yoksa mevzuata mı sarılacaksınız? Mesele milletin menfaati, ülkenin geleceği ise hata yapın ama hainlik yapmayın. Hata yapmaya alan var, hainliğe asla alan yok” diye hitap etti. 

ŞEHRİ HEYECANLANDIRIN

Çankaya Köşkü’nde düzenlenen “Valiler Toplantısı”nda konuşan Yıldırım, “Şehirde bir dalgalanma meydana getirmelisiniz çünkü şehir heyecanlanmazsa geleceği inşa edemez, geleceğe yönelik umutları yeşermez. Mutlaka ve mutlaka şehrin geleceğini inşa edecek, şehre heyecan verecek yeni, üretken projeleri bulmak zorundasınız. Yatırımları yaparken, şehirleri inşa ederken, imar ederken, çevre tahribatına meydan vermeyelim” dedi.

BİN DEAŞ’LI TUTUKLANDI

Terörle mücadeleye de değinen Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti: “Bu sene başından itibaren bin DEAŞ mensubu tutuklandı. 146 ülkeden 53 bin kişinin üzerinde terör zanlısına ülkeye giriş yasağı getirildi. Gerek FETÖ gerek PKK terör örgütü ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerde, dikkatli, titiz bir şekilde, kılı kırk yararak işlem yapmanız büyük önem arz ediyor. Unutmayın, bizim değerlerimizde zulmetmek yoktur. Ne tek bir terör mensubunun devlet içinde barınmasına ne de tek bir mazlumun zarar görmesine asla rıza göstermemelisiniz.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

VİZE İŞİ NORMALE DÖNER

Yıldırım, Türkiye ile ABD’nin vize işlemlerini askıya almasına ilişkin de, “Temennimiz, iki müttefik arasındaki ilişkilerin kısa sürede normale dönmesidir. Bölgesel ve küresel gerilimlerin tırmanmakta olduğu bu süreçte Türkiye olarak sağduyuyu elden bırakmayacağız” diye konuştu.

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23