• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalova Armutlu’da sizin de bir daireniz olsun

Yeniakit Publisher
2017-11-06 11:32:00 -
Yalova Armutlu’da sizin de bir daireniz olsun

Yalova Armutlu’da lüks yapıları ile bölgede dikkatleri üzerine çeken Erdem İnşaat Doğa Evleri Projesi her kesimin beğenisini kazanıyor.

Kaliteli ve modern inşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Yalova Armutlu’da inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Erdem İnşaat Doğa Evleri Projesi ile göz dolduruyor.

ARMUTLU KUŞ BAKIŞI İZLEMEYE DEĞER

Butik projelerde olması gerekenin fazlasının olduğu Erdem İnşaat Armutlu Doğa Evleri Projesindeher bir detay gözden kaçmamış. Estetik ve mimarinin bir arada buluştuğu projede görüntülü diaonlar, germe tavanlar, spot lambalar, su geçirmez silinebilir parkeler yaşam kalitesine yön veriyor. 98 m2 dairelerle birlikte Armutlu’ya kuş bakışı denizi izleyeceğiniz dubleks daireler ise vaz geçilmezler arasında yerini alıyor.

SOSYAL YAŞAM ALANLARI İLGİ ÇEKİYOR

Banyolarda kullanılan lüks banyo dolaplarını geniş ve kullanışlı salonlar takip ediyor. Erdem İnşaat Doğa Evleri projesinde en dikkat çekenler arasında ise yaşam alanlarının çok kullanışlı olması. Fiteness, Toplantı salonu, botanik bahçe, şelale gibi sosyal yaşam alanları için geniş yer bırakıldığı projede deniz ve orman manzarasını bir arada yaşıyorsunuz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TERMAL SU, DENİZ VE ORMAN BİR ARADA

Termal suları, denizi ve ormanı ile İstanbul’a en yakın tatil kentleri arasında yerini alan Yalova Armutlu’da bir kaliteli bir yaşam sizi bekliyor. İstanbul’un stresinden ve trafiğinden uzak bir yaşam için Armutlu’yu tercih edenler için bir sürpriz daha var. Yıllardır doğalgaz bekleyen bölge halkı artık doğalgaza kavuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23