• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Volkswagen Polo yolda göründü

Yeniakit Publisher
2017-05-12 15:20:00 -
Yeni Volkswagen Polo yolda göründü

Volkswagen'in en popüler modelleri arasında bulunan Polo'nun yeni kasası yolda göründü. Test sürüşünde kamuflajı olmadan görüntülenen yeni Polo'nun, özellikle ön tasarımındaki değişim ve büyük hacmi dikkat çekiyor.

Alman otomotiv devi Volkswagen’in en çok satan modellerinden biri olan Polo yenileniyor. Güncel kasası 2009 yılında çıkan ve 3 yıl önce de makyaja uğrayan Polo, casus fotoğrafçılar tarafından test sürüşündeyken kamuflajı olmadan görüntülendi.

Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere yeni Polo, selefine göre daha büyük hacme sahip olacak. Bunun en büyük nedeni ise platform değişikliği. Zira Volkswagen, yeni Polo’da Golf’te de kullanılan MQB platformuna geçiş yapıyor.

Yeni Polo için esasen yepyeni bir tasarım demek zor. Zira aracın arka kısmı, güncel haline fazlasıyla benziyor. BMW 1 serisini de andıran otomobil, özellikle ön taraftaki değişimle dikkat çekiyor. Zira aracın ön tasarımı ve farların yapısı, güncel VW modellerinden sıyrılmayı başarıyor. Bildiğimiz üzere Alman otomotiv üreticisi, birçok modelinde aynı tasarımı kullandığı için eleştiriliyordu.

Öte yandan yeni Polo’nun yeni nesil motorlarla geleceği öngörülüyor. Polo’da farklı beygir güçlerinde 1.0-litre turbo benzinli motor kullanılacak. 1.2 TSi motorun kalkacağı ve 1.4 TSi motorun ise 1.5 ile yer değiştireceği ifade ediliyor. Bu araçlarda vites teknolojisi olarak ise 7 ileri çift kavramalı DSG şanzıman kullanılması bekleniyor.

Yeni Volkswagen Polo, eylül ayında düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarı’nda resmen gün yüzüne çıkacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23