• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yıldırım'dan Beşiktaş'a: Bana mı sordun?

Yeniakit Publisher
2014-10-22 16:07:00 -
Yıldırım'dan Beşiktaş'a: Bana mı sordun?

Yıldırım. Beşiktaş'tan Çebi'nin "F.Bahçe samimi değil" sözlerine cevap verdi.

Fenerabahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, stat konusundaki sözlerini eleştirdi.

Fenebahçe Can Bartu Tesisleri'nde antrenman sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, Çebi'nin "Koskoca İstanbul'da bir stat bulamıyoruz. Fenerbahçe samimi davranmıyor" sözlerine yanıt verdi.

Yıldırım, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı kendilerinin yaptığını belirterek, şöyle devam etti:

"UEFA Şampiyonlar Ligi maçları bile oynadık. Sıfır puanla tamamladık ama hiç sitem etmedik. Gidip de kimseye, 'bana stadını ver' demedik. Şimdi Beşiktaş stadını yapıyor. Çok güzel. Biz Fenerbahçelilerin parasıyla yaptık. Devletten para almadık. Hiç kimseye en ufak bir söz söylemedik. Beşiktaş İkinci Başkanı konuştu. Fikret Bey'e (Orman) de söyledim. Beşiktaş'ın ikinci başkanı devamlı, 'Koskoca İstanbul'da bir stat bulamıyoruz. Fenerbahçe samimi davranmıyor" diyor. Ben, hapisten çıkınca Fikret Bey geldi. Dışarıda bir yerde daha konuştuk. 'Galatasaray stadını veriyor mu?' dedim. 'Galatasaray'la anlaşma yap aynısını ben de yapayım' dedim. Tabi olmadı. Bu sezon başında da Fikret Bey, ikinci başkanıyla geldi. Veremeyeceğimizi söyledik yüzlerine"

Devletten yardım almadan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı yaptıklarını vurgulayan Yıldırım, "Sen bir planla yapmadıysan, hazırlığın yoksa kimseyi de suçlama hakkın yok. İki de bir, 'samimi değiller' diyor. Bu beni rahatsız ediyor. Sen bana sormadığın bir şeyden dolayı, beni suçluyorsun. Baştan, 'Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağım' dedin. Oranın şartlarını bilmen lazımdı. Şimdi, hiçbir kulübe sitem edemezsin" şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23