• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şov yaparken canından oluyordu

2017-11-17 17:03:50

Zeytinburnu'nda motosikletli sürücüsü tek teker üzerinde giderken dengesini kaybedip önce yolda savrulup sonra kaldırıma çarptı.

 

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan motorcunun canını hiçe saydığı o anlar da başka bir sürücünün kask kamerasına yansıdı.

 

Olay, geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda seyir halinde olan iki motosiklet kullanıcısından biri adeta canını hiçe saydı. Tek teker üzerinde ilerleyen motosikletli dengesini kaybederek yolda savrulup kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosikletlinin yardımına seyir halinde olan diğer motosiklet sürücüsü koştu. Çarpmanın etkisiyle motosikletlinin üzerine devrilen motosikleti kaldırdı. Motosikletlinin kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, yaşanan o anlarda diğer motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

 

Kaza anı kamerada

 

Yaşanan kaza anı başka bir motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki motosikletli yolda seyir halinde olduğu görülüyor. Bir motosikletli tek teker üzerinde bir süre ilerleyip sonra tekrar tek teker üzerinde ilerlemeye başladığı sırada kaldırıma çarpıp yere düşüyor. Diğer motosiklet kullanıcısı da yardımına giderek motosiklet sürücünün üstünden kaldırıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23