• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

CHP devleti de milleti de sevmez

05 Temmuz 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Aksini düşünmek mümkün değil. CHP’lilerin sevdikleri terör örgütleridir.

CHP’nin kuruluşundan bugününe kadar devletimizin ve milletimizin; “istiklal ve istikbaline” dair hayırlı bir icraatlarını bilen, duyan, gören var mıdır?

Yalnız devlet ve millet kavramını, CHP zihniyetlilere göre değil, “Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan” kavramı üzerinden değerlendirmelidir.

Siyasi tarihi okuyan ve çeyrek asırdır da bizzat yaşayan olarak, daha bugüne kadar CHP’nin devlet ve millet hesabına bir adım attığını görmedim.

Bir tek fabrika bacası tüttürdüklerine şahit olmadım ama temeli atılmış fabrikalardan çimento artıklarını toplayıp, “temelleri söktük” diye TBMM’ye getirdiklerine şahitlik ettim.

O gün çimento parçalarını TBMM’ye taşıyıp siyaset yaptıklarını zannedenlerin çocukları ve yakınları, o fabrikalardan ekmek yediler, emekli oldular.

CHP’nin siyasi geçmişini ve bugününü namusluca tahlil eden “her insan evladı” bilecek ve görecektir ki, ideolojilerinin hiçbir yerinde, devlet ve millete dair iyilik yoktur.

İşte yürüyüşlerindeki meymenetsizleri ortadadır. İçerideki ve dışarıdaki terör örgütlerinden başka destekçileri yoktur.

Şimdi bu hareketin neresinde devletin ve milletin selameti vardır?

Hem bu milletin ekmeğini yiyecek, suyunu içeceksiniz, bir dünya devleti olan Türkiye’nin önünü tıkamak için terör örgütlerinin kamuflajı olacaksınız, yaptığınız bu adaletsizliğin üzerini de adalet arayışıyla örteceksiniz.

CHP ve adalet kavramı, kıyamete kadar bir araya gelmesi mümkün olmayan bir hakikattir. Mümkün olabilmesi için mucize gerekir. Mucize devri kapanmıştır.

Bir kere partinin temeli adaletsizlikler üzerine kurulmuştur. Kuruluş sermayesinden başlayarak günümüze gelen süreç meydandadır.

CHP’nin adaletsizlerine dair sorular:

-“Kur’an ve Ezan toplumu olan milletimizin, “teri ve kanı” ile kazandığı İstiklalimizin üzerinden birkaç yıl geçmeden, halkımızın tüm dini ve milli değer yargıları ayaklar altına alınmamış mıdır”?

-“Türkiye’nin her yanında kurulan darağaçlarında asılan masumlar, cephelerden dönmüş yahut cephelere gidenlerin babaları, amcaları, dayıları değil miydi”?

“Cumhuriyet tarihi boyunca, şehirlisinden köylüsüne kadar CHP’liler ve yandaşları dışında kalan halkımızın kursağına giden lokmalara göz diken, hatta yolda ölmüş koyunlara dahi vergi yazan, baskı ve şiddetle alınan vergilerin de devlet kasasına girdiği görülmeyen devirleri bu millete kim yaşattı”?

-“Hangi adalet ölçüsüne göre 80 yıldır CHP’liler birinci sınıf insan olarak görüldü de savaş ve kıtlık yorgunu milletimiz süründürüldü”?

-“İşte yakın tarih ortada. CHP’nin millet ve devlet üzerindeki uygulamaları ortada. Bir tek icraatlarında “adalet” namına uygulama yapıldığı görülmüş müdür”?

Velhasıl;

15 Temmuz ihaneti, Türkiye’nin başına gelebilecek en büyük bela idi. Adalet için yürüyen CHP, şimdi bu musibetin en büyük savunucusudur.

 Daha ötesini yahut fazlasını söylemeye hacet var mı?

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23