• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Fesat Medyası ve TBMM Başkanlığı

15 Eylül 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

H

amurları fitneyle yoğrulmuş kimselerin, doğruya ulaşmaları ve doğruyu yazıp konuşmaları mümkün değildir.

Tüm mesailerini devlet ve millet üzerine kargaşa ve kaos için harcayan fitne-fesat medyası, TBMM Başkanı İsmail Kahraman üzerinden salvolara başladılar.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu fitnelerinin merkezine koydular. Davutoğlu’nun başbakanlıktan ayrılışından bu yana bir türlü istedikleri kargaşayı çıkaramadılar çünkü.

Zavallılıkları şurada ki, yaptıkları işin “gazetecilik” değil, bir “fitne komedisi” olduğunu ve gülünç duruma düştüklerini fark edememeleridir.

Birincisi; bu haberi çıkaranlar; Erdoğan’ın, Kahraman’ın ve Davutoğlu’nun inanç değerlerine şiddetle husumet beslemektedirler. Dolayısıyla inanılması imkânsız bir haberdir.

İkincisi; asla böyle bir nöbet değişimi yok ama eğer olacaksa bile bu haber, devlet ve millet yanlısı medyada çıkması gerekirken; “Neden 24 saat Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ve hükümete iftiralar atan fesat merkezlerinden çıksın?”

Üçüncüsü; Müslüman olmanın şartıdır. Bir mesele en az iki üç kişiyle istişare edilmeden kesinlikle karar verilmez.

Cumhurbaşkanı Erdoğan böylesine hayati bir meselede, İsmail Kahraman’dan habersiz istişare yapmaz ve üçüncü bir şahısla konuşmayı edep dışı sayar.

Dördüncüsü; bütün bir Türkiye görüyor ki, mevcut TBMM’de İsmail Kahraman ismi, tartışmasız yerli yerindedir.

CHP ve HDP’lilerin çirkinliklerine rağmen TBMM’nin onuru korunmakta ve fitneci taifeye asparagas haberleri kimlerin yaydığı tahmin edilmektedir.

Bir kısım CHP vekilleriyle, dost görünen ama gizli ihanette hız kesmeyen, “sahte tebessümlü bir kısım bürokrat ve danışmanlar” tarafından yayılmaktadır.

Yalnız bürokrat ve danışman fitnesi, vekil fitnelerinden daha tehlikelidir. Bürokratlardaki “makam ve daha çok imtiyaza sahip olma hırsı” sınırsızdır.

Bu sebeple, fitne-fesat haberlerin çoğu vekillerden ziyade, değişik konumlardaki çalışanlar tarafından ilgisine fısıldanmaktadır. Geçelim.

Önceki gün TBMM Başkanı, Adım Grubu’nun davetlisi olarak İstanbul’daydı. Kadim dava arkadaşları ve dostlarıyla buluştu ve hasret giderdi.

FETÖ terör örgütü başta olmak üzere gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tabi bu mesele hiç hatırlanmadı ve kimsenin de umurunda değildi.

Biliyorsunuz İsmail Kahraman’a olan düşmanlığın ana sebeplerinden birisi de toplantı açılışlarında Kur’an-ı Kerim okutmasıdır.

İstanbul’daki toplantı da Kur’an-ı Kerim’le açıldı. Ömürlerini Türkiye’nin birliği ve bütünlüğüne harcamış kadirşinas iş adamlarıyla, eski siyasilerden öğretim üyelerine kadar seçkin insanlar katılmıştı ve her birinin derdi, devlet ve millet istiklaliydi.

Şimdi böyle bir bütünlüğe kim düşmanlık ediyor ve fitne çıkarıyorsa, işte o zihniyetli kimseler, rızıklarını fitneden kazanarak kazançlarının gereğini yapmaktadırlar.

Şu biline ki; ne Cumhurbaşkanı Erdoğan ne Ahmet Davutoğlu ne de başka bir kimse, İsmail Kahraman istemedikçe önüne geçip, başka bir teklifte bulunmazlar.

Bu bir edep meselesidir ve edep Müslümanlığın şiarındadır. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23