• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Nöbet Vakti

15 Temmuz 2017
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Ülkemize sahip çıkmanın iki boyutu vardır.

Bunlardan birisi; “ihanet içerisinde olmayan tüm insanlarımıza”, ikincisi; “vatan edindiğimiz coğrafyamıza” sahip çıkmaktır. Bir devlet asli olarak bu unsurlardan oluşur.

Mevcut durumda ehli-vatan her insanımızdan beklenen; “devletimizin bekası adına birlik ve bütünlüğümüzü muhafaza etmektir”.

Devletimizin “birlikli ve bütünlüklü yapısı” korunmazsa, milletimizin var olmayacağı gerçeğini, topraklarımızın üzerinde ve dışında yaşayan her vatansever insanımız bilmektedir. 

Ancak bu duygudan yoksun olanlar; “vatan, millet, devlet, bayrak” gibi bir ülkenin bekası için olmazsa olmaz şartlardan sayılan dört ana temel gayeye düşman olur ve ihanet ederler. Onlar da ya darbeci yahut darbecilere yardım ve yataklık eden hainlerdir.

Böylelerine karşı nöbet vaktidir. Nöbette ve tetikte beklemez ve savsaklarsak, malum sansarlar her an yuvalarından çıkıp, memleketi ve milleti tehlikeye atabilirler.

Nöbete gelmemek, katılmamak yerine; nöbete gelenlerle, bekleyenlerle düşünce boyutu itibariyle aynı duyguları paylaşmak ve yerinde saymak, irade eksikliğidir.

Terör örgütlerinin ve destekçilerinin esas amaçlarından birisi de toplumların iradelerini çeşitli şekillerde zayıflatmak ve yok etmektir. Ancak o zaman hâkimiyet sağlayabilirler.

¥

Terörist ABD, İsrail ve AB ülkelerinin; devletimiz ve milletimiz üzerinde estirmek istediği silahlı ve silahsız terör hareketleri, toplumumuzun hür iradesini zayıflatmak ve “nemelazımcı” hale getirmek içindir.

Malum terörist ülkelerin, Ortadoğu ve Afrika’nın bütününde organize ettiği terör her iki coğrafyayı da harap etmiş, insan dokusunu çökertmiş, halkın dayanışma gücünü kırmış ve batıya muhtaç toplumlar meydana getirmişlerdir.

İslam coğrafyasının içerisindeki en dinamik ülke Türkiye’dir. Terör kudurganlığı içerisinde sömürgen salyalarını akıtan devletlerle, onların taşeronu terör örgütlerinin diz çöktürmek istediği ülke elbette Türkiye’dir.

İslam dünyasının hiçbir beldesinde, dinimiz İslam bizdeki kadar böylesine diri ve yaşanılır değildir.

Gümbür gümbür ezanların, salaların, Kur’an’ın okunduğu, camilerin 24 saat açık kaldığı başka bir İslam ülkesi de yoktur.

Maalesef halkları Müslüman ülkeler, batılı terör devletlerinin ya direkt veya dolaylı olarak baskısı altındadırlar. Baskı altındaki bu ülkelerin tek umudu ise Türkiye’dir.

Bize umut bağlayan, yalnızca fakirleştirilmiş İslam memleketleri değil, varlıklı ama varlıkları terör devletleri tarafından kemirilen Suudi Arabistan gibi zengin ülkelerin halkları da dâhildir.

¥

Şimdi nöbet vaktidir. Nöbete gelme vaktidir. Bu toprak, bu vatan, bu bayrak, bu millet, bu devlet bizimdir. Bu din bizimdir.

Varlık sebeplerimize sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Hamdolsun sahip çıktığımız için 15 Temmuz destanı yazılmıştır.

Üzerinde onur ve gururla yaşadığımız topraklarımıza ihanet eden FETÖ/PKK ve siyasi ayakları bellidir.

İstiklalimizin ve istikbalimizin ebedi yurdu vatanımızdır. Buradan başka gidecek yerimiz yoktur.

O vakit, nöbette olmanın vaktidir. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23