• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehmet Koçak
Mehmet Koçak
TÜM YAZILARI

Kılıçdaroğlu ve havarileri, hangi güç odaklarına hizmet ediyor?

12 Ağustos 2017
A


Mehmet Koçak İletişim: [email protected]

Türkiye güçlendikçe, düşmanlarımız da artıyor. 

Son yıllarda ülkemize karşı Batılı emperyalist devletler bir asimetrik savaş yürütmektedir.

Emperyalist aktörler, Türkiye’de ‘yerli ve milli’ siyasi iradeyi ezmek için aktif bir şekilde itibarsızlaştırma adına yapılan her türlü eyleme gizli açık desteklerini sürdürmektedir. 

Ülkemizi tehdit eden terör örgütlerini himaye ederek silahlandıran, yöneten ve yönlendiren onlardır. 

Hatta, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün darbe girişiminin içerisinde yer aldıkları gibi sonrasında darbecileri korumaya aldılar.

“15 Temmuz, AK Parti hükümetinin “kontrolünde” gerçekleşen bir darbe girişimiydi” cümlesiTürkiye karşıtı Batılı emperyalist devletlerin başkentlerinde hazırlanmış bir algı operasyonudur. 

Hedefleri; uluslararası boyutta bir işgal operasyonu özelliği taşıyan ve ulusal düzeyde ise bir ihanet olarak kabul edilen 15 Temmuz’u küçümsemeye ve önemsizleştirmeye çalışmaktır.

Böylesi tehlikeli ve zor bir süreçte en büyük sorumluluk, iktidar ve o iktidar kadar muhalefet cephesinindir.

İktidar ve muhalefetiyle tüm siyasilerin referansı ise ‘Yerli ve Milli Siyaset’ olmalı.

Ülkemizi ilgilendiren olaylara, siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri siyasi görüş tartışmalarını bir kenara iterek ‘Yerli ve milli siyaset anlayışı’ perspektifinden bakmalıdır. 

Ülkenin ali menfaatleri söz konusu olduğunda iktidar ile muhalefet ortak hareket etmeli. 

Milli politikalar birlikte üretilmeli ve yürütülmelidir. 

İç ve dış ihanet oyunlarına karşı ortak tavır geliştirilmesi elzemdir.

Üzülerek ifade etmek zorundayım ki;

Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve hükümetimiz, saldırılara karşı direnişini sürdürürken, ana muhalefet partisi CHP, maalesef sorumluluğunun bilincinde hareket ederek yapıcı bir muhalefet sergileyememektedir. 

KILIÇDAROĞLU NE YERLİ NE DE MİLLİ

Eleştiri hatta protesto elbette demokratik bir haktır. Ancak bu hak ülke ve milletin menfaatleri yönünde kullanılmalıdır. Yıkıcı ve yıpratıcı girişimler Batılı emperyalistlerin karşı eylem ve siyasi baskılarına destek mahiyetinde olmamalı. 

Maalesef, CHP ve yandaşı durumundaki HDP ile ortak bir eylem içerisinde düşman güçlerin borazanlığını yapmaktadırlar.

Emperyalist güçler ve HDP gibi işbirlikçilerin ülkemize karşı küstahça tavırlarını tehdit ve oyunlarının sebeplerini çok iyi anlıyor ve biliyorum.

Fakat ben, o şer güçlerin ihanet operasyonlarına çanak tutan davranışlar içindeki CHP’yi ve yönetimini anlayamıyorum. 

Almanya’da yayınlanan Focus dergisine mülakatında, “Alman turistler Türkiye’ye gelmekten korkuyor haklılar mı” şeklindeki sorusuna; Türkiye’de kimsenin can ve mal güvenliğinin olmadığını söyleyerek cevap veren ve Türk hükümeti aleyhinde beyanlarda bulunan CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu kime hizmet ediyor?

Bu açıklamalarıyla Kılıçdaroğlu, Türk ekonomisini zayıflatmak ve turizm sektörünü çökertmeyi hedefleyen Türkiye karşıtı ülkelerin siyasileri tarafından başlatılan “Türkiye’ye gitmeyin” kampanyasına destek vermiş olmuyor mu?

Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, 15 Temmuz FETÖ ihaneti ile ilgili “O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir” şeklindeki açıklamaları hıyanet değilse nedir?

Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin görevi; emperyalist devletlerin başkentlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Türk hükümeti aleyhinde hazırlanan söylemleri seslendirmek ve eyleme dönüştürmek mi?

Beyler…

Bir ülkede ana muhalefet, kendi ülkesini hedef alan emperyalist devletlerin ağızıyla konuşursa bu ülkede durum vahim demektir. 

Ana muhalefetin, çelişkili olduğu kadar tutarsız ve de pervasız davranışlar sergilemesi demokrasi adına utanç vericidir. 

Zaten CHP yönetimi, ‘Yerli ve Milli’ olduğunu ortaya koyan yapıcı bir muhalefet olgunluğu sergileyemedi, sergileyemiyor.

Bu gerçeklerden hareketle bir kere daha hatırlatıyorum ki:

Bizi biz yapan değerleri inkar eden, Türkiye karşıtı emperyalist devletlerin değirmenine su taşıyanlar ne yerli ne de milli olamaz. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23