• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Filistin soykırımına susan Müslüman liderlere!

28 Temmuz 2017
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Size ne İsrail’in Filistin soykırımından?

Siz haftada bir Vatikan’a gidip, Papa’yla “altın günü” yapın bence… Hatta olmuş olacak Vatikan’a yerleşin… Papa’dan dua isteyin… 

Bırakın İsrail askerlerinin sahilde oynayan Filistinli çocukları katletmesi, bir tek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı isyan ettirsin! Şimon Peres’e ayar çekecekse, Erdoğan çeksin! 

Filistinlilerin soykırıma uğramasına, Venezuela Devlet Başkanı Maduro isyan etsin! İslam dünyasından Filistin’e destek istesin!

Merak ediyorum da… Acaba Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimon Peres’in yüzüne “siz öldürmeyi iyi bilirsiniz” derken, hiç utandınız mı? Maduro, Filistin soykırımına “yeter artık” derken yüzünüz kızardı mı? 

Yok, size ne bundan?

Siz Papa’dan dua isteyin, Papa’dan…

Tiksinti veriyor sizdeki bu Vatikan sevdası İran mollaları! Hadi itiraf edin… Papa sizi de mi “Dinler arası Diyalog” projesine “aparat” yaptı? İran İslam Cumhuriyeti’nde, iktidara giden yol Vatikan’dan mı geçmeye başladı? İranlı mollalar, Vatikan CIO’su Papa’nın sadık kuklaları mı?

İyi de ille de Papa’ya ram olacaksanız, Hz. Muhammed’in sünneti olan sarığı çıkarın… Cüppeyi çıkarın, papaz kıyafeti giyin!

Size söylüyorum Vatikan projesi İran mollaları?

O sarığı, o cüppeyi Vatikan’a secde ettirmeye hakkınız yok! 

Filistin soykırımı karşısındaki habis suskunluğunuza gelince… Siz, Suriye’de Müslüman kanı dökmeye devam edin! PKK’yı besleyin… 

Aman haaaa! Vatikan ziyaretlerinizi de ihmal etmeyin!

Tıpkı “Bizim amacımız, Türkiye’yi Mısır’a çevirmektir” diyen, Katar’a uygulanan vahşi ambargoyu destekleyen, Türkiye’deki 15 Temmuz Darbesini maç izler gibi seyreden Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdulah Bin Zayed gibi tüm enerjinizi Müslüman ülkeleri tahrip etmek için sarf edin!

Adamın biri tâ Venezuela’dan, İsrail’e posta koyar! Filistin soykırımına sessiz seyirci olan Avrupa Birliği ülkelerine ayar çeker! Müslüman ülkeleri, Filistinli kardeşlerine adam gibi destek vermeye çalışır! Gözlerinizin içine baka baka, “Yere batsın resmî açıklamalarınız” der…

Sen Filistin için istifini bozma BAE Dışişleri Bakanı Abdullah Bin Zayed! “Amacımız, Türkiye’yi Mısır’a çevirmek” demeye devam et! 15 Temmuz Darbesi’ni maç seyreder gibi televizyondan seyret!

Filistin’in başına musallat etmek için devşirdiğiniz, CIA-MI6 projesi Muhammed Dahlan’la birlikte, Filistin’le darbeci Sisi’nin arasını yap!

Mescid-i Aksa’yı sırtından bıçakla! Türkiye’yi sırtından bıçakla! Sisi’ye destek ver!

Size rağmen Mescid-i Aksa’nın kapıları açıldı ya! Size rağmen DÜNYA FİLİSTİN İÇİN ayakta ya! Filistin’e Allah yeter!

Bize Allah yeter! 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23