• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

MTV zammı için ağlamaya utanır insan! Kadri Gürsel’in öpücüğü!

30 Eylül 2017
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Yüzde kırklık bir MTV zammı gelmiş ya…

Ahmet’i ağlıyor, Mehmet’i ağlıyor, Akif’i ağlıyor, Fehmi’si ağlıyor…

Midem bulandı…

Tüylerim diken diken oldu Vallahi!

İnsanda azıcık utanma olur!

Yahu bu ülkeyi müdafaa etmek için anadan geçenler oldu…

Babadan geçenler oldu…

Oğuldan geçenler oldu…

Yardan geçenler oldu…

Malından geçenler oldu…

Canından geçenler oldu…

Hangisi sizin kadar ağladı?

Yetim şehit çocuklar var bu ülkede… Evladını mezara koyan şehit babalar… Dul kalan gelinler…

Hangisi sizin kadar ağladı?

Darbeci uçakların görüş alanını kapatmak için o seneki mahsulünü, ekmeğini ateşe verenler oldu. Tankın önüne yatanlar… Baba-oğul birlikte can verenler… Kafası kopup, çatıya uçanlar… Kolu, bacağı kopanlar…

Hangisi sizin kadar ağladı?

Şimdi “Ühhhüüüüü!” diye böyle bir milletin karşısına çıkıp da “Bir Sabah kalkıyorsun cüzdanın boşalmış!” diye bir yazı yazmaya utanmaz mı, sıkılmaz mı insan?

Düşünsenize başına gelebilecek en korkunç şey, cüzdanının boş olması… “Aman Tanrııım korkunç! Bir sabah kalkıyorsun, cüzdanın boşalmış! Ay acayip tedirgin oldum.” 

“Yaaaa bu vergiyi nedennn veriyoruz kiii” diye dizlerine vura vura ağlıyorlar. “Hadi MTV tamam ama ya arkasından ÖTV-KDV de gelirse?” diye korku senaryoları üretiyorlar.

Yabancı istihbarat servisleri IM6, CIA, MOSSAD, BND vb. ülkemize çökmek için bildiğin kombo yapmış… MİT krizinde, 17-25 Aralık’ta, Gezi kalkışmasında, Kobani eylemlerinde, dolar operasyonunda, Çukur eylemlerinde, 15 Temmuz’da memleketi Suriye’ye çevirmek için ittifak eden bu gizli servisler bin bir karanlık plan yapmış… Ha tüm bunlar bu kimselere batmamış da MTV batmış, öyle mi?

Vay utanmazlar! Vay ahlaksızlar!

KADRİ GÜRSEL, CAN’CIK…

Ben kendi vicdanımda çoktan müebbet verdim. Yargı salıvermiş… İçeriden çıktığı gibi kameraların karşısında karısını öpmüş… 

Düşünün bir… Can’cık Dündar, karısını silahlı saldırganla boğuşurken bırakıp, zıııp, zıııp, zıııp diye üç sıçrayışta kaçmıştı hatırlarsanız. ABD bayrağına romantik bir şekilde sarılıp poz vermişti. Buna rağmen Nobel’e aday gösterilecekmiş…

E Can’cık karısını koyup hoplaya zıplaya kaçtığı halde Nobel’e aday gösterilmişse, Kadri Gürsel kameralar karşısında öptü! E Avrupa, Amerika gördüğüne göre, ağanın eli tutulmaz artık!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23