• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Ne çektin be Aydın Doğan? Sıra Meral Akşener’de…

07 Kasım 2017
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Öyle böyle değil…

Hakikaten az çekmedi…

Bu muhalefet sürecinde Doğan’ın başına gelen, pişmiş tavuğun başına gelmedi!

Sahi bu neyin laneti Aydın Doğan? Kimin ahı?

Doğan Medyası’nın “maaşallah” dediği kimse iflah olmadı!

Kimler geldi, kimler geçti… 

Mesela, CHP’nin başına kaset yoluyla gelen Kılıçdaroğlu’na oynadı… İlk dönemler o kadar heyecana geldi ki… Atletli Kemal Efendi’nin Deniz Baykal’ı kasetzede etmesini bile pusuya yatıp, sessizce seyretti. Fukara Kemal, SSK’yı batırmış, başarısız bir memur iken Gandhi dedi, kasketli dedi, Erdoğan’ı çiğ çiğ yiyecek dedi…

Eeeee?

Atletli Kemal Efendi, kuru sıkı attı tuttu, giyindi soyundu, koştu yoruldu derken her seferinde sandığın dibini boyladı.

Hadi bu Kemal’den bir cacık olmadığını anlayınca bu kez de

Kandilli Cici oğlana oynadı… Eline saz verdi… Türkü söyletti… Kaşmerlik ettirdi… Bilderbergli Şafak Pavey elini tutup Nişantaş’ında kafe kafe gezdirdi… Genç dedi, karizmatik dedi, sanatçı dedi… 

E ne oldu peki? Doğan medyasında şişirilen Cici oğlan, seçimlerde patlak oto lastiği gibi pısssss diye sönüp sandığa yapışıverdi.

Yazık… Gezi Kalkışması’nda reklam yüzü olarak kullanılan bir kız vardı hani… Doğan medyası, “Kırmızı fularlı kız” diye masumlaştırdı… Gezi’de terör estiren o PKK’lı kızı, -e bir de güzel olunca- alladı, pulladı, Murat Karayılan’ın çadırına soktu. 

Peki sonra?

Karayılan’ın haremindeki kadınlar arasındaki vahşi rekabet sonucu, nihayet gözden çıkarıldı ve sübyancı Karayılan tarafından sokularak, infaz edildi… Ölümcül bir operasyona yollandı. 

Sonrası malum tabii… Cengiz Çandar’giller ardından romantik twitlerle ağıt yaktı. Kız bildiğiniz toprağın altını boyladı yani…

DHKP-C’li bir kız daha vardı, Elif Sultan Kalsen...  2012’de canlı bomba şüphelisi olarak 9 kişiyle birlikte aranıyordu. Doğan Medyası, tıpkı PKK’lı “Kırmızı fularlı kız” gibi ona da sahip çıktı. “DHKP-C ile ne alakası var?” dedi. Kıza basın toplantısı yaptırdılar. Hatta o dönemde DHKP-C’li Kalsen basının karşısına çıkıp, “terörist değilim” dedi. 

“İki yıl önce fotoğrafı ve isminin gazetede yayınlanmasının ardından Kalsen bazı emniyet müdürleri ve İstanbul Valisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Kalsen, adliye önünde basın açıklaması yaparak, ‘Bizi canlı bomba ilan ettiler. Bunun kaygısını yaşıyoruz. Bizi katletmek istiyorlar’ demişti.”

Sırtını Doğan medyasına yasladığı için, bu katili verdikleri medya desteğiyle kolayca temize çıkardılar… Bu teröristleri içeri alan polisler kabahatli oldular hatta, o kadar yani!

Hatta o dönem, “Elif Sultan Kalsen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gölge Ajan Sezgin Tanrıkulu’nun hazırladığı bir raporda ‘Polis tarafından mağdur edilen öğrenci’ olarak bahsedilmişti...”

Sonunda bir silahlı eylemde telef oldu… Üzerinde Kalaşnikof ve el bombaları bulundu…

Aydın Doğan medyası bu işte…

Sabıkalı, suçlu…

Son gördüğümde ayaklarını sürüye sürüye yürüyordu… Hastalıkla istihza etmem. Hakikaten üzülmüştüm…

Lakin can derdine düşmüşken bu kez Meral Akşener gibi “torunum bana dede dedi” diye sevindirik olan, “çocukken kız çocuklarıyla oynamadığı için” level atladığını sanan, “Çalıkuşu’nun Feridesi” hisseden, hakikaten neyin kafasını yaşadığı anlaşılamayan hırs küpü birini cilalamaya başladı. 

İflah olur mu?

Hiç sanmam…

Tek bildiğim, Aydın Doğan’ın yine beş para etmez siyasi figürlere yatırım yaptığı…

Son vaktinde bir de Meral’i gömecek demek ki…

Zira Aydın Doğan’ın “maaşallah” dediği üç gün yaşamıyor! Yani sıra Akşener’de…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23