• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mustafa Çelik
Mustafa Çelik
TÜM YAZILARI

İslâm coğrafyasındaki kaypak katiller sürüsü

30 Mart 2016
A


Mustafa Çelik İletişim: [email protected]

İslâm topraklarında İslâm’ın yürürlükten kaldırılıp ideolojilerin hakim kılındıkları günden bu yana insan insanın kurdu haline geldi. Bu, Müslümanların kabul edecekleri bir durum değildir. Çünkü dini mübini İslam, hangi amaçla yapılırsa yapılsın, kimden gelirse gelsin, inancı, düşüncesi ve ideolojisi ne olursa olsun, insanın insana, insanlığa ihanet etmesinin  her türlüsünü reddeder. Rabbimiz buyuruyor: “Haksızlığa uğratılarak, kendilerine savaş açılan kimselerin karşı koyup savaşmalarına izin verilmiştir. Onlar haksız yere ve ‘Rabbimiz Allah’tır’ diyorlar diye yurtlarından çıkartılmışlardır. Allah, insanların bir kısmının kötülüğünü diğerleriyle def’etmeseydi, içlerinde Allah’ın adı çok anılan manastırlar, kiliseler, havralar ve mescidler yıkılıp giderdi.” (Hacc Sûresi/ 3940)

Asrımız, insanın insana ihanetinin zirve yaptığı bir asırdır. Emperyalist güçler, Müslümanları kanlı katillerle terbiye etmeye çalışıyorlar. Tavuk itlaf eder gibi onlarca insanı bir çırpıda öldüren katilleri bizlere öyle bir şekilde takdim ediyorlar ki, ölenlere acımak, onları savunmak yerine katilleri alkışlamayı, kutsamayı, desteklemeyi  bizden hem istiyorlar ve hem de bize dayatıyorlar. 

Asrımızda Birleşmiş Milletler Teşkilatı, Birleşmiş Leşler Teşkilatı’na dönüşmüş bulunmaktadır. Çünkü günümüzde Birleşmiş Milletler Teşkilatı, kaypak katiller sürüsünün güvencesi haline gelmiştir. Müslümanlar için anın vacibi, Birleşmiş Milletler Teşkilatı’na müracaat etmek değil, “Birleşmiş Kardeşler Teşkilatı”nı kurmaktır. Müslümanlar kendi aralarında “Birleşmiş Müslüman Kardeşler Teşkilatı”nı kurmadıkça dünyada ayakları yer etmez.

İslâm topraklarında mürted ve harbi müstevliler,  Siyonistlerin kılavuzluğunda İslâm’ı ve Müslümanları kanlı katliamlarla dönüştürmeye çalışıyorlar. Arap baharından İslâmî bir inkılabın çıkmasını umud edenlerin umudları yarım kaldı. Çünkü Emperyalistlerin riyasetinde gerçekleşen “Arap Baharı”, uluslararası Siyonistlerin nöbet değişiminden öteye gidemedi.

Tarih boyunca İslâm ve Müslümanları mağlup etmek adına Avrupa’nın bütün ordularını bir araya getiren ajanların, Siyonistlerin, misyonerlerin ve mason localarının emri ve işaretiyle hareket eden içimizden çıkmış kaypak katiller sürüsüyle karşı karşıyayız.

Kur’ân ile idare olunmayan toplumlar, kanlı katliamlar yapan kaypak katiller sürüsünün atmosferinde kalırlar. 

Katil Amerika ve Rusya kaypak katiller sürüsüyle İslâm topraklarında savaş tecrübesi kazanmaya çalışıyorlar.

Allah yolunda savaşsız kalanlar, kendi topraklarında vatansız kalırlar. Günümüzde Müslüman halklar, uzun yıllar cihadsız geçen günlerin faturasını ödemektedirler. İslâm’ı Allah’ın muradına göre anlamış bir Müslümanın bir katliam yapma ihtimali dahi olmaz. Katliamlara isimleri karışan Müslümanlar, İslâm’ı Allah’ın muradına göre anlamayanlardır. Onlar İslâm’ı İslâm’ın düşmanlarından öğrenmiş olanlardır.

Dünyanın neresinde kanlı bir katliam varsa Amerika ve Rusya orada vardırlar. Amerika ve Rusya’nın temelinden tuğlasına kadar Mustaz’af halkların kanı ve canı vardır. Amerika ve Rusya, dünyanın en kanlı katillerinin yetiştiği, yerleştiği ve desteklendiği terörist devletlerdir. Bu terörist devletlere karşı direnen, kendi dinlerini, namuslarını, mallarını ve topraklarını savunan Müslümanların galibiyeti için Allah’a dua etmek, Allah’tan gayrisine kul olmamaya ahdetmiş Müslümanların azad kabul etmez görevleridir.

İslâm topraklarında kurtuluş mücadelesi veren Müslümanları imha etmek için durmadan mazeretler üreten terörist devletler, kaypak katiller sürüsüyle katliamlarını devam ettirmektedirler. Müslümanların şehirlerini, mabedlerini tahrip eden, hanelerin harimi ismetine tecavüz eden kaypak katiller sürüsünün çobanlığını Amerika ve Rusya birlikte yapmaktadırlar. 

Amerika ve Rusya İslâm topraklarında kendilerine bağlı olan kaypak katiller sürüsü vasıtasıyla hiçbir hukuki kural ve kaideyle mukayed kalmayan “Küresel Mafya Düzeni”ni kurmaya çalışmaktadırlar. İslâm topraklarında kirletilen namusların, akıtılan kanların, işgal ve istilâ edilen toprakların sebebi budur. Yeryüzünde en ucuz kanın Müslümanların kanı olduğunu ortaya koymaya çalışıyorlar. 

Müslümanlar Müslüman kalmak istiyorlarsa mutlaka ve mutlaka kurulmak istenen “Küresel Mafya Düzeni”ne engel olmak için söz ve işbirliği yapmalıdırlar. Her Müslüman bilmeli ve inanmalıdır ki; Amerika, Rusya, Fransa, İngiltere, Çin, Almanya ve bunların müşterek Ortadoğu’daki terör karakolları İsrail, ırkı, rengi, mezhebi ne olursa olsun, bir tek Müslümanın kesilip atılan tırnağı kadar bile İslâm dini nezdinde değerleri yoktur. İslâm topraklarında görevlendirilen kaypak katiller sürüsünü ümmet şuuruyla püskürtmek, Müslümanların azad kabul edilmez asli görevleridir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23