• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mustafa Çelik
Mustafa Çelik
TÜM YAZILARI

Şeytan Amerika’nın savaşsız zafer hayali

16 Kasım 2016
A


Mustafa Çelik İletişim: [email protected]

Şeytan Amerika, en az zahmet harcayarak, Müslümanları birbirleriyle savaştırarak İslâm coğrafyasını elde etmek istiyor. Müslüman coğrafyalarında, taraflarını bizzat Müslümanların oluşturduğu savaşlarda oluk oluk kan akıyorsa, Müslümanların kendi düşmanlarının hile ve tuzaklarını tanıma firaset ve basiretine sahip olmamalarındandır. 

Müslümanların kendi aralarındaki Şer’i Şerif’i göre çözemedikleri, çözüme kavuşturamadıkları bütün ihtilafları, Şeytan’ın Zürriyeti (Amerika’nın, Rusya’nın, Fransa’nın, İngiltere’nin, Çin)’nin silahlarıdır. Müslümanları her an bu silahlarla öldürebilirler. Nitekim bugün Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Pakistan’da, Afganistan’da Müslümanları bu silahlarla öldürülüyorlar. Şeytan Amerika, savaşsız zaferi burada arıyor.

Şeytan Amerika «Musul Operasyonu» üzerinden kendisine bağlı olan terör örgütleri vasıtasıyla Türkiye’yi karıştırarak, “Paralel İhanet Çetesi»den içeri alınanları dışarı çıkartmak ve dışarıda sürdürülen tutuklamaları da durdurmak istiyor. Bunun için işlemeyeceği, işletemeyeceği cinayet, suikast yoktur. Her Müslüman hazırlığını buna göre yapsın. Amerika’nın varlık sebebi; sömürüdür, yalandır, talandır, kan akıtmaktır, fitne ve fesad çıkarmaktır. İslâm diyarlarını tahrip etmek, harabeye dönüştürmek, şeytan Amerika’nın en büyük emelidir. Bu vasıf, tarih boyunca kendilerini hak ve hukuk ile mukayyed görmeyen Firavun karakterli, Nemrud mizaçlı bütün Meliklerin, Kralların, Tiranların ve Hükümdarların müşterek vasfıdır. Rabbimiz bizleri uyarıyor:

“(Kraliçe Belkıs) şöyle dedi: “Krallar bir memlekete girdi mi, orayı harap ederler ve halkının ileri gelenlerini zelil hâle getirirler. İşte onlar böyle yaparlar.” (Neml Sûresi/ 34)

İslâm topraklarında azizleri zelil kılıp rezilleri iktidar yapıp payidar kılmak, Amerika ve onunla birlikte kendilerini dünyadan daha büyük gören İslâmî literatürde karşılığı “Şeytan’ın Zürriyeti” olan Beşli çetenin üyeleri Rusya’nın, Fransa’nın, Çin’in ve İngiltere’nin hem asgari ve hem de azami müşterekleridir. Bunlar dünyanın en zehirli yılanlarıdır. Bu yılanların başı ve en zehirlisi şüphesiz Amerika’dır. Amerika’yı zehirli yılanlarla mukayese etmek belki de zehirli yılanlara hakarettir.

Dünyada kan kokusunu almış bir köpekbalığından daha tehlikelisi varsa, o da petrol kokusunu almış olan Şeytan Amerika’dır. Amerika bir damla petrol için bin damla Müslüman kanını akıtmaktan geri kalmaz. Kuduz köpek mi daha tehlikeli, zehirli yılan mı diye bana sorsalar; hiç tereddüt etmeden küresel katil Amerika bu ikisinden daha tehlikeli derim.

Şeytan Amerika’nın iradesi ve kararıyla başlatılan “Musul Operasyonu”, genelde İslâm coğrafyasına, özelde ise Türkiye’ye karşı başlatılan yepyeni bir savaştır. Amerika, İslâm coğrafyasını işgal ve istilâ etmek için terör örgütlerini vasıta olarak kullanıyor. Hileler ve tuzaklar peşindedir. Rabbimiz bize düşmanlarımızı tanıtırken şunu hatırlatıyor:

“Onlar gerçekten tuzaklarını kurmuşlardı. Tuzakları yüzünden dağlar yerinden oynayacak olsa bile, tuzakları Allah katındadır (Allah, onu bilir).” (İbrahim Sûresi/ 46)

Amerika; dinlerini delmiş olanların dostudur. Amerika’yı ikna etmeye çalışmak nafiledir. Amerika delilden anlamayan bir deliler devletidir. Amerika’dan medet ummanlar, Allah yerine Amerika’ya tevekkül edenlerdir.

Amerika’nın arkasında saf saf durdular. Akrebi sıvazlayıp bülbüle taş vurdular. Bunlar sözde Müslüman, özde gâvurdular! 

Kanlı küresel katil Amerika’nın sığınağı ve dayanağı Birleşmiş Milletler Teşkilatıdır. Asrımızda Birleşmiş Milletler Teşkilatı, Şeytan Amerika’nın katliamlarını, yalanlarını, talanlarını onaylayan bir teröristler konseyi hükmündedir. Şunu bilelim ki; BM Güvenlik Konseyi’nin daimi üyesi olan beş devlet (ABD, Rusya, İngiltere, Fransa ve Çin) İslâm topraklarını kan gölüne çevirmek için gayr-i nizami savaşı başlatmış ve bu teşkilatı dünyanın en büyük terör örgütü haline getirmişlerdir. Türkiye başta olmak üzere; İslâm coğrafyasında yer alan bütün devletleri zaafa uğratmak için çırpınan Illuminati Çetesi’nin liderleri, Satanizm’e (şeytana imanı esas alan ideolojiye) hizmeti esas alan ve münzel kitaba dayanan bütün dinleri mahkûm eden teröristlerdir. Yeryüzündeki terörün ve fesadın esas kaynağı budur. İslâm coğrafyasının sakinleri Amerika’yı, Rusya’yı, İngiltere’yi, Fransa’yı ve Çin’i terörist devletler ilan etmedikleri ve kendilerine terörist devletler muamelesi yapmadıkları müddetçe sömürülmekten, yağmalanmaktan, talana uğramaktan, birbirlerini boğazlamaktan, küresel yalanlara figüran olmaktan asla kurtulamazlar. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23