• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

FETÖ’nün yargı ve emniyet içerisindeki trolleri mağdur etmeye devam ediyor

26 Ocak 2017
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

“Manisa’nın Salihli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na, (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün önemli isimlerinden olduğu iddia edilen Aydın Koyuncu yakalandı.

“Fetullah Gülen’in bir dönem en yakınındaki isimlerden biri olan ve 2006’da TSK içindeki Fetullahçı örgütlenmeyi ayrıntılarıyla Genelkurmay Askeri Savcılığına anlatan, Nurettin Veren’in katıldığı televizyon programlarında Aydın Koyuncu ile birçok ismin örgütün çekirdek kadrosunda yer aldığını söylemesi üzerine emniyet güçleri harekete geçti.

“Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı, memleketi Manisa’nın Salihli ilçesi olan Aydın K. hakkında yakalama kararı çıkarttı. Aydın K. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince birden fazla adrese yapılan operasyonla yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Aydın Koyuncu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.” 

Ben Nurettin Veren olarak, 200’e yakın Aydın Koyuncu gibi isimleri Genelkurmay, MİT ve Terörle Mücadele şubelerine, 2006’dan 2014’e  kadar vermiş olmama rağmen, pek çok karalama ve iftiralarla, Fetö’nün yargı, emniyet ve mülkiyedeki yapılanması ve trolleri tarafından, suikastlara, baskılara maruz kalarak 16 tane adres değiştirerek saklanmak zorunda kaldım. 2014 yılında, Fetö’ye hakaret ve iftira suçundan yakalanarak cezaevine gönderildim.

Bugüne kadar verdiğim bütün önemli örgüt elemanlarının pek çoğu yurtdışına kaçtı ve çatı davasına maalesef 73 kişiden, 66’sı yurtdışına kaçtı, sadece 6 kişi mahkemeye çıkarıldı.

Bu şekilde benim gibi Fetö ile mücadele ederken, aileleri parçalanan, işlerini kaybeden, önemli mevkilerdeki kişilerin itibarsızlaştırılması, maddi yönden perişan hale getirilenlerin pek çok örnekleri vardır.

Bunlardan biri de, Fetö ile mücadele de, ölümü göze alarak, Fetö’nün en gizli bilgilerini, devlet ile paylaşan ve savcılıklara teslim eden, Hüseyin Uğur Sarıçiçek’tir.  

17-25 Aralık Devlete yapılan operasyondan sonra, İzmir’den, Hüseyin Uğur Sarıçiçek isimli biri çıktı ve kendi isteğiyle örgüt içerisinden devletine ve yetkililere aktarmak üzere, bilgi belge ve gizli ses kayıtlarını (ortalama 200 saat) biriktirdi ve bunu kendi çabası ve maddi gücü ile yaptı.

Karşılığında devlet bu kişiye sadece bir koruma tahsis etti.

Acaba Hüseyin Uğur Sarıçiçek kahraman mı? Yoksa aptal mı? Bir bakalım:

Hüseyin Uğur Sarıçiçek aradan geçen zaman içerisinde, İzmir Yenişehir Gıda Çarşısı’nda bulunan iş yerini kaybetti. Ev almak üzere biriktirdiği parasını bu yollarda harcadı ve süreç sonunda bütün bilgi ve belgeleri, İzmir Cumhuriyet Baş Savcı Yardımcısı olan Okan Bato’ya teslim etti.

Hüseyin Uğur Sarıçiçek, örgüt ile 2006 ve 2007 yılında ters düştü. Fetö içerisindeki yolsuzluklar ve Nurettin Veren’in, Fetö ile olan mücadelesinden etkilenerek, onu örgütü sorgulamaya sevk etti. 

Ta ki 2009 yılında örgüt içerisinde ters düştüğü polis imamı olan, Tarık Edirneli ile çatışması ve sonucunda da, Tarık Edirneli’nin organize şubedeki talebelerinin, Hüseyin Sarıçiçek’i 4 cinayetli bir soruşturmanın içerisine sokana kadar.

2009 yılında Sarıçiçek bir sabah evinden alındı, bugünün özel yetkili savcısı Fatih Genç ve Fetö’cü polislerin marifetiyle, 2009 yılında cezaevine girip, tam 13 ay 3 gün cezaevinde yattı. Daha sonra tahliye oldu.

Yani Fetö ile Nurettin Veren’den sonra, çatışan ve bedel ödeyen, ikinci kişi oldu. 17-25 Aralık’tan sonra Devleti, Milleti için elini değil gövdesini taşın altına koyan, aile düzenini bozan ve elindeki her şeyini kaybeden Sarıçiçek’e, ne yapılmak isteniyor?

Halen yargı, emniyet gibi etkili kurumlar da, gizlenmiş olan Fetö’cü troller tarafından, çeşitli suçlama ve kumpaslar ile karşı karşıya bırakılarak susturulmak mı isteniyor?

Hepsinden öte şu an da, Sarıçiçek her taraftan yolsuzluk vesaire gibi ithamlarla suçlanıyor olması, işin cabası.

Bize kalırsa bu saldırıları sebebi, Sarıçiçek yine Fetö konusunda, yargı ve emniyet içerisinden bazı kişileri rahatsız edecek konulara parmak basmış olmalı. Sarıçiçek halen Fetö konusunda birçok konu ile ilgileniyor.

Kendisi kısa bir süre de olsa görsel ve yazılı basında boy göstermiş, Yeni Asır ve Star Gazetelerin de, tam sayfa açıklamalarıyla, manşet olmuştu.

Bu konuda tanınmış olması sebebiyle, Fetö konusunda mağdur olan pek çok kişi kendisine başvuruyor ve medet umuyor. Tabii ki bu normal ama, sanırım bunu tersine çevirmek isteyen, ya da bunu fırsat bilenler kendisini bu yolla karalama ve itibarsızlaştırma peşinde.

Henüz deşifre olmamış, yargı ve emniyet içerisindeki troller, hiçbir karşılık beklemeden bedel ödemiş, ya da mağdur olmuş, Fetö ile mücadelede yılmadan devam eden kimselere; mevki ve makamını kötüye kullanarak, sindirmeye ve susturmaya özel gayret göstermektedirler.

Fakat her gün yeni yeni deşifre olmamış, yargı ve emniyet içindeki, Fetö’cü trollerin tespit edildiğini, görüyoruz ve araştırmaya devam edeceğiz.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23