• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Galatasaray kulübünün üzerindeki kara leke temizlenmelidir

29 Mart 2017
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Galatasaray’ın yıllık olağan mali kongresinde, FETÖ/PDY ile ilişkilerinden dolayı kulüpten atılmaları talep edilen, Hakan Şükür ile Arif Erdem’in ihracı genel kurul üyeleri tarafından oy çokluğuyla reddedilmişti. 

Ancak gelen tepkiler üzerine önceki gün acil şekilde toplanan Dursun Özbek yönetimi, tüzükteki aidat kozunu kullanarak ikilinin üyeliklerini iptal etmişti. Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihracı için, sadece aidat ödenmemesinden dolayı çıkarılması, çok ayıp olmuştur ve çok açık bir şekilde Galatasaray kulübü içerisinde, Fetö’nün hakimiyetinin ve trollerinin olduğunun delilidir.

Devletin terör örgütü olarak nitelemiş olduğu, Fetö üyesi olmaktan yurtdışında araması bulunan, Fetö’ye yakınlığıyla belgeleri olan bu kişiler, Galatasaray’dan çıkarılmaması, Galatasaray camiasını ve milletimizi çok üzmüştür, yeni bir bölünme ve fitne başlamıştır.

Toplantıda Hakan Şükür’ün ve Arif Erdem’in örgüt üyeliğinden dolayı atılmamasını büyük alkışlarla ve ıslıklarla kutlayan kişiler, sadece yanılarak, Fetö’ye 20 yaşlarında kapılmış olduğunu söyleyerek, onları temize çıkarıp korumaya çalışanlar, ülkesine açıkça ihanetine devam eden ve Fetö’yü koruyan kişilerdir ve apaçık bir Fetö taraftarıdırlar.

Bütün kamera görüntülerinden bunlar takip edilerek, haklarında soruşturma açılmalıdır. Galatasaray kongresinde, Torinolu Şaban diyerek, Hakan Şükür’ü açıkça müdafaa eden, Fetö’nün yandaşı olan Kadir Çetinçalı ismindeki, Fetö’nün goy goycusu, Hakan Şükür’ün futbolun dışında, futbol camiasında ağabeylik yaptığı, apaçık bir Fetö üyesi olduğu ve örgüt yöneticisi olduğu meydanda iken, hâlâ daha onu müdafaa eden Kadir Çetinçalı ismindeki Galatasaray’ın yüz karası olan birisi, onu aklamaya çalışmış ve bütün üyelerin büyük bir çoğunluğu da, salonda çılgınca alkışlayarak, onun müdafaasını kutlamışlardır.

Galatasaray camiası kesinlikle böyle Fetö yandaşı hainleri, bünyesinde barındıramaz. Olayı örtbas ederek, camiayı aklama adına, bu işi aidat ödememe ile ihraç yapıldığını açıklayarak, olayın üstü kapatılmak istenmiştir. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün kuruluşlara ve yapılanmalara, içinizdeki Fetöcüleri ayıklayın dediği halde, Galatasaray camiasının bu şekilde sudan bir bahaneyle, Arif Erdem ve Hakan Şükür’ü bünyesinden atması, açıkça Fetö yandaşlarını koruma telaşıdır ve usulden bir geçiştirmedir.

Daha önce de, Fetö’nün finans ve işadamları koordinasyonu yapılanmasının başında yer alan ve olağanüstü halin ilanından sonra kapatılan (Tuskon’un) firari başkanı Rıza Nur Meral’in, Mart 2014’te Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı tehdit ettiği küstah videosunun kaydına ilişkin inceleme tamamlanmıştı.

İstanbul cumhuriyet başsavcı vekili İsmail Uçar’ın, mali suçlarla mücadele şube müdürlüğü bünyesinde kurduğu ekip, görüntülerden yola çıkarak toplantıya katılan işadamlarını tek tek tespit etti.

Tuskon’un genel kurulunda, ilk sıralarda skandal konuşmaları alkışlayanlar arasında, halen tutuklu ya da hakkında yakalama kararı bulunan, Mustafa Özkara, Hacı Boydak, Mustafa Günay, Fuat Özbekli, Osman Reis, Mehmet Öksüzoğlu, Tacettin Negiş, Mehmet Kasım Fincan, Ahmet Küçükbay, Osman Dolar, Ahmet Ahıskalı, Rahmi Büyük, Ahmet Ciğer, Cahit Durmaz, Ömer Faruk Kavurmacı ve birçok önemli işadamı; hatta iş kadınları da alkışlayanlar arasında vardı.

Efsane Turan, Nalan Erpolat, Saime Yıldız, Yüksel Nalbantoğlu, Rana Tezcan, Aysel Tankan’ın da konuşmaları alkışladığı görüntülerden tespit edildi.

17-25 Aralık darbe girişiminin ardından, 1 Mart 2014’te yapılan beşinci genel kurulunda konuşan Tuskon başkanı firari Rıza Nur Meral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paralel yapının inlerine girilecek demecine gönderme yaparak, yakın bir gelecekte, kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvette, kimleri asıl olduğunu herkes görecek demesi, hiç hafızalardan silinmeyecek çok açık bir ihanetin beyanıdır.

Hükümeti ve Erdoğan›ı adeta tehdit eden Meral, bu sözleri ile 17-25 Aralık darbe girişimini de sahiplenirken, o skandal sözlerin ardından salonda bulunan ve elebaşı Fetö’ye yakınlığı ile bilinen yüzlerce işadamı, Rıza Nur Meral’i dakikalarca ayakta alkışladı.

Şimdi Tuskon toplantısındakilerin tespit edilerek yakalanması ve tutuklanmasına rağmen, işte Galatasaray genel kurulunda da açıkça Rıza Nur Meral’in tehdidinden daha büyük bir skandal olay yaşanmıştır.

Burada Hakan Şükür ve Arif Erdem’e terörist demeyen, onları açıkça masum gösteren ve alkışlayanların, Tuskon operasyonu gibi tespit edilerek, ayıklanması ve cezalandırılması lazımdır.

Eğer bu kararlılıkla, operasyonlar etiketli ve tuzu kuru kodamanların üzerine yapılmazsa, Bank Asya’ya para yatırma, Fetö’nün okullarında talebe okutma ve Bylock gibi diğer karinelerin de, hepsi sulandırılmış olur ve inandırıcılığına gölge düşer.

Kameraların önünde terör örgütü üyesi olarak aranıp yurtdışına kaçmış olanlar, eğer alkışlanıyorsa, bu karine ve bu delil olarak takip edilip, acilen soruşturma yapılması gerekir.

Madem ki Hakan Şükür ve Arif Erdem Galatasaraylı üyeler tarafından masum görülüyorsa, Hakan Şükür ve Arif Erdem acilen Türkiye’ye gelip, masum olduklarını ispatlayıp yargılanmayı kabul etmelidir ve Fetö’den 15 Temmuz kanlı darbe hareketinden sonra pişman olduklarını kamuoyuna açıkça beyan etmelidirler.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23