• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sinan Burhan
Sinan Burhan
TÜM YAZILARI

Almanlar hiç şehit evine gitti mi?

19 Ağustos 2017
A


Sinan Burhan İletişim: [email protected]

Cumhurbaşkanı Erdoğan sık sık feryat ediyor. Hızını alamıyor kızıyor. Peki, neye kızıyor diyeceksiniz? Neye mi, Batılı sözde dostlarımızın ikiyüzlülüğüne. Demokrasi, insan hakları gibi kavramları dillerinden düşürmeyen Batılılar mesele şehit aileleri olunca sağır ve dilsiz kesiliyorlar. PKK terör örgütü 1984 yılında başladı katliamlarına, 35 bin şehidimiz var. Nice ocaklar söndü. Nice yuvalar yıkıldı. On binlerce çocuğumuz babasız kaldı.

İkide bir Türkiye’de insan hakları ihlalleri var. Basın özgür değil. Erdoğan otoriter bir diktatör diyenler, hangi şehit yavrusunun başını okşadılar. Hangi yaraya merhem oldular. HDP’li siyasetçiler hapse konulunca, terör örgütü mensupları tutuklanınca dünyayı ayağa kaldıranlar neden şehitler konusunda sağır ve dilsiz kesiliyorlar.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında 251 şehit verdik. 2196 gazimiz var. Almanya’dan gelen siyasetçiler bu şehitlerimize taziyede bulundular mı? Bir gazimize geçmiş olsun dileklerini ilettiler mi? Elbette hayır. Alman medyasında sürekli Türkiye aleyhtarı yayınlar yapanlar neden bir tek şehidimizle ilgili haber yapmıyorlar.

Ben Almanya’da yaşayan dostlarıma sordum. 15 Temmuz darbesiyle ilgili, orada verdiğimiz şehitlerle ilgili bir tek haber yaptılar mı diye? Aldığım cevap; hayır yapmadılar şeklinde oldu. Hepimiz biliyoruz ki onların şehitler umurunda değil. Onlar azınlıklar ve bölücüler için çalışırlar. Ülkemizde sol örgütlere destek verirler. Dev-Sol’u, TİKKO’su, PKK’sına destek verenler bir şehit evinde gidip de bir bardak su içtiler mi?

Almanya hükümetinin sözcüleri, Türkiye Gümrük Birliği’nden çıkmalı, Avrupa Birliği üyelik süreci durdurulmalı diyerek güya ülkemizdeki insan hakları ihlallerine dikkat çekiyorlar. Ölen PKK’lılara, teröristlere gözyaşı dökenler, açın hapishaneleri bırakın bunları diyenler neden bir şehit ailesine taziyede bulunmuyorlar. Avrupa Birliği ülkelerinin hepsi Türkiye düşmanlığı yapıyorlar. Fransa da aynı, Almanya da aynı. Hollanda bizim bakanımız Fatma Betül Sayan’ı ülkesine sokmuyor, PKK terör örgütü mensuplarına kucak açıyorlar. Avrupa Birliği’nin beyni Almanya’dır. Ülkemizle ilgili bütün aleyhte yapılan yayınlarda bu ülkenin parmağı vardır.

Mesele basit aslında. Amaçları Müslüman Türk Milletini bu coğrafyadan söküp atmak. Bizleri Orta Asya’nın steplerine sürmek istiyorlar. Yapılan bütün haçlı seferlerinin amacı Türkleri bu coğrafyadan söküp atmaktır. Sadece Türkleri değil, Müslüman Kürtleri’ de bu coğrafyadan söküp atmak istiyorlar. Şark meselesinin özü Müslümanları bu coğrafyadan söküp atmaktır.

Tutturmuşlar Erdoğan diktatör. Siz onu benim külahıma anlatın. Erdoğan milli üretim diyor. Ağır sanayi diyor. Terörün belini kıracağız diyor. Üçüncü havalimanını yapacağız diyor, o nedenle diktatör oluyor öylemi? Siz kimi kandırıyorsunuz. Amacınız ülkemizi bölmek. Üniter yapımızı bozmak. Tek huzur adası Türkiye kaldı. Suriye parçalandı. Irak da parçalandı. Şimdi hedef, ülkemizi parçalamak. Bizler bu oyuna gelmeyeceğiz. Ülkemize de, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a da sahip çıkacağız. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23