• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devran değişmiş: İktidar olmuş cesur, muhalefet olmuş korkak!

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ayhan38

Allah razı olsun Ali Bey bire bir duygularımızı yazmışsın onurlu davranmanın her zaman kazandırdığını belirtmişsin
  • 7 Yıl Önce

Sıradan Vatandaş

Bunlara ancak saflar inanır. Dışınız söylemleriniz müslüman gibi ama içiniz fesat dolu. Yandaşlık bu kadar ınsanı körmü eder.chp de chp sanki ülkeyi chp bu hale getirdi.
  • 7 Yıl Önce

Halil

Allah razı olsun ali bey kardeşim. 
  • 7 Yıl Önce

Seçmen

Mtv yeni oran %25 haram olsun emekliye 3 — 5 vergiye 25 sandıkta görüşeceğiz çok yakında
  • 7 Yıl Önce

Vergi

Madem iktidar cesur neden mtv artışının arkasında duramadı neden bugün de gelir vergisindeki dilimi 30 a çıkaran maddede geri vites yaptı çok cesur olduğu için mi cevap verin bakayım.
  • 7 Yıl Önce

tuna

Yeni bir paralel yapı olursa mecburen etö gibi olacaktır bunun içinde chp nin koalisyonlada olsa 4 yıl iktidarda kalması yeterse artar bile yeniden tesevin tüsiadın chp alman ingiliz abd ısrail müşterek irganizasyonu kazan kazan formülüyle
  • 7 Yıl Önce

gerçek

CHP deyip duruyorsunuz da ülkeyi CHP yönetmiyor ki. Uzun zaman da yönetecek gibi görünmüyorken neden ülkedeki sorunların kaynağı ve çözümüyle değil de CHP ile zamanınızı ve enerjinizi harcıyorsunuz? Kapasite olmadığı için mi? Dağ gibi sorun yığılmış, ülke mutsuz, dünyada dost kalmamış, bir tane fabrika açılmamış, eğitim yerlerde, kültür ve sanat yok bile. Milyonlarca ne idüğü belirsiz yabancı geziyor sokaklarımızda. Bırakın CHP MHP yi de, bir fikriniz varsa çözüm üretmeyi deneyin.
  • 7 Yıl Önce

dönmedolap

Cb nın muhatabı b.elcimi dış işler sözcüsü kadinmi zirt pirt konusuyo. Nerde idam hani vanalar kapanacaktı.
  • 7 Yıl Önce

pınardemir

eğer başımızda reis gibi yerli milli bir lider olmasaydı yine boynumuzu eğer evet abi sepet abi emret sen der... enflasyon devaülasyon borç batağı batık kredi hortumlanan bankalar yerle bir olan türklük onuru gururu ezik çaresiz sömürge devlet olmaya devam eder kapı kapı gezerdik...adnan menderes turgut özal hepsine ALLAH rahmet eylesin...reisede ALLAH uzun ömürler versin ömrünü bahtını açık eylesin ve arkadaşlarına ALLAH yar ve yardımcımız olsun...çok bile dayandık 80 senedir arkadaş ...madem yıkacaktınız neye kurulmasına izin verdiniz...kuklanız olmaya daha ne kadar devam edecektik..osmanlının mirasının üzerine çullanmışlar bir burası kalmış...boğazınızda kalsın düğüm düğüm olsun...yedikleriniz...aç sefil masum müslümanların hakkı cehennem yiyeceğiniz olsun...fatihin torunları birgün uyanır ayağa kalkar ve o gün bugündür ...onlardan korkanlar işbirliği yapanlar halaya duranlar sinenler fırsat bekleyenler altımızı oyanlar emirve talimatla hareket edenler biliyoruz artık tanıyoruz sizleri kaçamazsınız büyük kamerada kaydediyor ALLAH büyüktür....anlı şanlı tarimize selamlar atalarımızdan ALLAH razı olsun mekanları cennet olsun...
  • 7 Yıl Önce

Süleyman Demir

HOCAM BİR ERTOĞAN BUNLARIN ALAYINA YEDER ARDAR BİLE BUNUN LEMİ CİMİ YOK HOCAM MUHALEFET AK PARTİ İÇİN BENCE BÜYÜK ŞANS
  • 7 Yıl Önce

Çetin öztürk

Bu durumu en iyi izah eden ata sözümüz:Şıracının şahidi bozacı.Anlatayım efendim.Amerika üç bin tır(bizim bildiğimiz) silahı YPKK ya verdi.İsrail direk Amerika el altından kürdistanı kurmak ve Tüekiyenin başına bela etmek için uğraşıyor.Sorarsan "Türkiye dostumuz,müttefiğimiz,bizim öyle bir niyetimiz yok,..vs" açıklama yapıyorlar.Yaptıkları ortada armut gibi sırıtıyorken bu yalanlarına bizim muhalefet satılıyor.Teröristler katliam yapmaya fırsat bulamadan emniyet güçlerimiz tarafından telef edilmiş,CHP çıkmış insan haklarından dem vuruyor.HDP leşleri alıyor.Bizim muhalefet malesef bu.Bizim ile aynı vatanda yaşıyorlar.Çocuklarımızın geleceği aynı devletin bayrağı altında.O teröristler bir yerde bomba patlattığı zaman CHP ye HDP ye oy verenlere Şarpnel işlemeyecek.Nasıl bir akıl tutulması.Nasıl bir mantık.Bir kin ve nefret.Allah bu kudurmuşları islah etsin,olmuyorlarsa kafirlerle birlikte helak etsin inşallah.
  • 7 Yıl Önce

ali telli

Boş verin amerikayı ciddiye almayın.O kartondan bir devdir.Onu büyüten bizim solaklardı.Ecevit klintonun karşısında hazır olda.Kılıçdar oğlu erdoğana kızar;dünya liderlerine muhtarlara konuşur gibi konuşuyor diye.
  • 7 Yıl Önce

melih53

Sayın Hocam ne yazılırsa yazılsın veya söylensin tek gerçek oluşan gerçektir..bakın borsaya VARLIK FONU ŞİRKETLERİ HALKBANK HALK GYO öncülüğünde korku salmaya devam ediyor..ya siyasetin emniyet için kurduğu varlık fonu gücü yetmedi yada varlık fonu eliyle korku salınıyor..2 milyon yatırımcıda görüyor.**yaşıyor.... söylenenler havada***
  • 7 Yıl Önce

ali telli

Chpden bu güne kadar millete bir hayır gelmemiş bundan sonrada bir şey gelmez.
  • 7 Yıl Önce

ali telli

Evet ABD büyük bir ülke ama dünyanın tamamı ABD den ibaret değil.Türkiye biraz güçlense ABD ye denk gelir.Onun için hiç endişe etmeyelim yolumuza devam edelim.Batının etkisinden güdümünden kurtulmanın zamanı geldi.
  • 7 Yıl Önce

necati biçer

Yahu neden bizim ABD BÜYÜKELÇİMİZ görevinden ayrılırken abd başkanina veda ziyareti yapmaz da,bu abd elçileri(aslında ajandır)ayrılırken bizim en tepedeki CUMHURBAŞKANINA başbakan'a ziyarette bulunur?çünkü REİSTEN önceki kapasitesiz laik kuklalar alıştırmış bunları.ey bass geçti bor'un pazarı sür kendini afgan dağlarina.
  • 7 Yıl Önce

Muallim

Eğitim acayip gerekli bir şey.
  • 7 Yıl Önce

Ali Belli

Ver mehteri ver mehteri diye uyutuldu bu millet. Vizede gösterdiğimiz cesareti askerimizin başına çuval geçirilirken göstermeliydik. Ama vizede posta koyduk ya ver mehteri şimdi
  • 7 Yıl Önce

umutsuz

Hani Fetö düşürmüştü Rus uçağını? Yüce Rabbim tüm kullarına karakterli olmayı nasip etsin.
  • 7 Yıl Önce

Ramazan

Biz Rus ucagini dusurduk evvelAllah
  • 7 Yıl Önce

Ali

Müslümanlar ı oyalamayın, Enis berberoğlunu tahliye edecekler, Bi yaygara koparıasın, Bi işe yarayın, çomak sokun,, bizi aldatmayın..
  • 7 Yıl Önce

adaletkayıp

"Allah bizimledir" diyen arkadaşa, yan köşedeki "Ey ümmet, hiç utanmaz mısın?" yazısını okumasını tavsiye ederim. Allah çok uzun zamandır bizimle değil, bunun sebeplerini düşünmesini de öneririm.
  • 7 Yıl Önce

ayna

Dünyada dost, ülkede huzur kalmadı. Dik durmak bu demek değildir kanımca. Eğitimi güçlü, Üretimi güçlü, Teknolojisi güçlü, Öngörüsü güçlü ülkeler dikelmeden dik duruyor zaten. Biz ise her tarafımızdan dökülüyoruz. Malesef gerçek bu. Burada birbirimizi överek, Kurtlar Vadisi, Diriliş seyrederek olmuyor bu işler.
  • 7 Yıl Önce

Kocasolak

Chp yi bu ihanet çetesi k.k. ve ekibine teslim edenleri tarih af etmeyecektir. Biz ille chp ye oy vermeyin bize verin demiyoruz, chp yi bunlarda temizleyin ve MİLLİ bir muhalefet ile iktidar olmak için milleti dinleyip ona göre politika yapın istiyoruz. Ak parti milleti dinlediği için iktidar chp dinlese o da iktidar olur. K.k çetesi abd ab yi dinlediği sürece oy u ancak abd ve ab li ve aldattıkları adardır.
  • 7 Yıl Önce

erhan

ama bakın eğer alttan alınsaydı, bu seferde " hani cesur geçiniyor, meydan okuyordun her tarafa şimdi niye korktun, tırstın. ulusal onurumuz adına aç kalırdık. Biz ki 6. filo ya go home demişleriz. ..." Falan derlerdi. Şimdi ise ,güya uluslararası ilişkiler diplomasisi bilgiçliği taslıyorlar. şu işe bak. neymiş abd nin vizesine karşın, bizde mukabeliyet hakkımızı, kuralını, ilkesini kullanıp,uygulamışız
  • 7 Yıl Önce

Ali cuma

Allah cc ayaklarımızı islam üzere sabit kılsın.
  • 7 Yıl Önce

Harun

Kimse amerikaya savas ilani yapmadi turkiye hakli olarak 70 yila yakindir muttefik oldugu ulkeden kendi askerlerini sehit eden bir guruba destek vermemesini istiyor ve muttefik dediklerimizde yuzumuze baka baka ayagimizin altini kaziyor durup mal gibi seyredelimmi bence olay tayyip erdogan degil olay batililarin turk fobisi adamlarda hacli zihniyeti hortladi biraz silah ustunluklerine guvenerek bizimle dalga gecmeye kalkiyorlar ama bir attikca kalpler onu nukleer bile yenemez diyorum bende
  • 7 Yıl Önce

necati biçer

CHP bu.adamların isimleri YERLİ,zihniyetleri HAÇLI. SANKİ avrupada ki TÜRKİYE ve ERDOGAN düşmanı ne kadar ırkçı milletvekili varsa CHP'de toplanmış.kimisi milleti denize dökecek kadar MİLLET DÜŞMANI ,kimisi TÜRKİYE iran savaşsa,iran SAFINDA yer alırım diyecek kadar VATAN HÂİNİ,kimisi "hacca gitme arablara para kaptırma MUHAMMED bırakmaz seni haa"diyecek kadar İSLAM DÜŞMANI.sahil kenarlarının güneş kıremi partisi..
  • 7 Yıl Önce

Kırımlı

Alibey Allah cc.bizimledir Çünkü Amerika ne kadar tuzak kurarsa kursun Allahın tuzağı daha üstündür USA muhakkak dersini alacaktır Devleti Aliye Necip Milletimiz Amerika Tarafından Nasıl kuşatıldığımız Herkes Farkında Ama ne Yaparlarsa yapsınlar bizleri asla dize getiremeyeceklerdir, Çünkü Allah bizimledir........
  • 7 Yıl Önce

Çakaralmaz

Beş dakika gündemi takip edebilen hiç kimse bu chp'ye oy vermez. Ama nerde okumayan, gündemden bihaber olan var alayı chp'li. KeMAL'a da ancak böyleleri katlanabilir zaten
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23