Sağlık
Günde 6 diş kavrulmuş sarımsak yerseniz...
Sarımsağı tepsiye koyun ve 350 derecede yumuşak kıvama gelene kadar pişirin. 6 diş sarımsak yedikten sonra işte vücudunuzda olacaklar...
Sağlık
Sarımsağı tepsiye koyun ve 350 derecede yumuşak kıvama gelene kadar pişirin. 6 diş sarımsak yedikten sonra işte vücudunuzda olacaklar...
Sarımsağı tepsiye koyun ve 350 derecede yumuşak kıvama gelene kadar pişirin. 6 diş sarımsak yedikten sonra işte vücudunuzda olacaklar...
1. saat: Vücudunuz sarımsağı sindirir ve içindeki besleyici maddeleri emer.
4. Saat: Sarımsağın içinde bulunan ve vücudunuzun emdiği besleyici maddeler vücudunuzdaki kanser hücreleri ve serbest radikallerle mücadele eder.
6. Saat: Metabolizma hızınız artar. Vücudunuzdaki yağlar erimeye başlar ve fazlalık sıvılar vücuttan atılır.
7. Saat: Sarımsağın antibakteriyel faydaları etkisini göstermeye başlar ve kan dolaşımına karışır. Sarımsak vücuttaki bakterilerle savaşmaya başlar.
10. Saat: Sarımsakta bulunan besleyici maddeler oksidasyon oluşma riskini azaltır.
24. Saat: Sarımsağın içindeki besleyici maddeler sayesinde:
Kolesterol düşer. Kalp sorunlarına sebep olan damar tıkanıklıkları önlenir.
Tansiyon dengelenir. Sinir sistemi güçlenir.
Vücuda ağır metallerin girmesi engellenir. Kemikler ve eklemler güçlenir.
Daha az yorgun hissedilir. Vücudunuz daha atletik olur.
Hücreler sağlığına kavuşur.