AKİT MENÜ

Yaşam

Bildiklerinizi unutun! Şef Carmellini'den makarnanın püf noktaları!

Lezzetli yemekleriyle tanınan ünlü şef Andrew Carmellini, herkesin kolaylıkla yaptığı makarnanın püf noktalarını anlattı.

2

Lezzetli yemekleriyle tanınan ünlü şef Andrew Carmellini, herkesin kolaylıkla yaptığı makarnanın püf noktalarını anlattı.

3

En sık yapılan hatalardan birisi makarnayı sudan geçirdikten sonra suyunu dökmektir...

4

Yapılan bir başka yanlış da tabağa servis edilen makarnanın üstüne sos eklemek.

5

Üstüne sos ilave edilen makarna böylelikle yapış yapış oluyor ve lezzetsiz hale geliyor.

6

İşte şef Carmellini'den makarna pişirmenin püf noktaları...

7

1- Makarnayı haşladıktan sonra süzgeç kullanmak yerine bir kap ile makarnayı alın.

8

2- Makarnayı farklı bir tencereye koyun. Sos kullanacaksanız onu da tencereye ilave edin. Bir dakika piştikten sonra makarna, sosunu çekince altını kapatın.

9

3- İşte şimdi geldik lezzetli makarnanın püf noktasına. Makarnanın suyunu göz kararıyla sos koyduğunuz tencereye ekleyin.

10

4- Son olarak parmesan peyniri ve fesleğen ilave edin. İşte makarnanız hazır!