AKİT MENÜ

Teknoloji-Bilişim

Akıllı değil ama çok pahalılar

Ne internete girebiliyor, ne de uygulamaları çalıştırabiliyor. Eskiyen iPhone 4'ü bile milyon dolarlara satıyorlar. İşte fiyatı üzerindeki taşlardan gelen sıradışı dünyanın en pahalı telefonları...

2015-05-18 19:35:44
2

Ne internete girebiliyor, ne de uygulamaları çalıştırabiliyor. Eskiyen iPhone 4'ü bile milyon dolarlara satıyorlar. İşte fiyatı üzerindeki taşlardan gelen sıradışı dünyanın en pahalı telefonları...

3

En pahalı iPhone 5 - Tasarımcı Stuart Hughes'un neredeyse 9 haftasını alan bu süslü iPhone 5 altın ve elmaslarla donatılmış bir tasarıma sahip. Fiyatı ise 15 milyon dolar!

4

Fiyatı dudak uçuklatan iPhone 4 - Her ne kadar artık eskide kalan bir cihaz olsa da iPhone 4 halen tasarımcıların gözdesi. 500 parça elmastan meydana gelen iPhone 4'ün fiyatı ise 8.5 milyon dolar.

5

Home butonuna dikkat - Kuyumcu Peter Alloison'un tasarladığı bu özel iPhone 3G'nin Home butonunda bulunan büyük elmas nedeniyle cihazın fiyatı tam 2.41 milyon dolar!

6

Nokia Supreme - Nokia'nın telefonlarına da el atan tasarımcı Stuart Hughes'ın tasarladığı bu özel telefonun fiyatı 170 bin dolar.

7

Ulysse Nardin Chairman - Ulysse Nardin Chairman marka bu telefonun üzerinde yer alan 3 bin parça elmas sayesinde cihazın fiyatı 130 bin dolara kadar çıkıyor.

8

Savelli Jarden Secret - Black Insane isimli bu özel telefon, üzerindeki elmaslarıyla beraber 120 bin dolarlık fiyat etiketine dayanıyor.

9

Goldvish Equilibrium - Goldvish Equilibrium isimli bu telefon, üzerinde yer alan alüminyum, titanyum ve yüksek kalitede deri ile birlikte 110 bin dolara alıcı buluyor.

10

iPhone 4 History Edition - 65 milyon yaşındaki efsanevi yaratık Tyrannosaurus Rex'in dişinden imal edilen bu özel tasarım iPhone 4'ün fiyatı 70 bin dolar...

11

İnterneti yok ama altını çok! - 18 ayar altınla kaplı olmasına karşın internete dahi giremeyen ve herhangi bir uygulama çalıştıramayan AE+Y isimli telefonun fiyatı 60 bin dolar!

12

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot - Arka panel, dünyanın en pahalı ağacından yapılmış. Tuşlar, elle cilalanmış safir kristalden oluşuyor, 45.5 karatlık siyah elmaslar ise ön yüze gömülü. Fiyatı 1 milyon dolar...

13

GoldVish Le Million - Guinness sertifikalı dünyanın en pahalı telefonu olan cep, 18 karat beyaz altından ve 1800 elmastan oluşuyor. Fiyatı 1.5 milyon dolar...

14

VIPN Black Diamond Smartphone - Diğer telefonlar 'ben zenginim' diye çığlık atarken bu telefon iki elması arkasında ve önünde sessizce taşıyor. Fiyatı 300 bin dolar...

15

Goldstriker iPhone 3GS Supreme - Goldstriker iPhone 3GS, 3 milyon dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı cep telefonu. Fiyatı tam 3 milyon dolar!

16

King's Button iPhone 3GS - Giriş düğmesini 6.6 karat elmasla değiştirdiğinizde ve altın bir kılıf kullandığınızda ne olur? 2.5 milyon dolarlık 'King's Button' iPhone olur.

17

Diamond Crypto Smartphone - Telefonun dış bölümü, 40 beyaz elmasla süslenen beyaz ve pembe altından meydana geliyor. Telefonun çalınması veya kaçırılmanız durumunda verilerinizi koruyan özel bir şifreleme teknolojisi mevcut. Fiyatı 1 milyon 300 bin dolar...

18

Vertu Signature - Vertu Signature'un temel modelleri 14.000 dolardan başlıyor. Bu altın modeli ise 80.000 dolar gibi bir fiyata sahip. Ancak bu telefonun bir kamerası yok!

19

Le Dix by Celcius X VI II - Telefonu pahalı yapan üzerindeki inanılmaz derecede pahalı saat. Tam 300 bin dolar! Ancak Angry Birds oynayamayacaksak bu telefon ne işe yarar ki?