AKİT MENÜ

Medya

Acun Ilıcalı'nın yeni rezaleti patladı! Bu kez Sagopa Kajmer ile el ele

Yurt dışından devşirdiği programlar ile toplumda büyük tepki gören TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, yeni bir rezalete hazırlanıyor.

2020-10-07 17:59:37
1

Yurt dışından devşirdiği programlar ile toplumda büyük tepki gören TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, yeni bir rezalete hazırlanıyor.

2

Survivor ile kızlı-erkekli yaşamı özendirici ve reyting uğruna akılalmaz dramaları toplumun gözüne sokan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sene Masterchef programı ile servetine servet kattı.

3

Acun Ilıcalı, son dönemde ihtiras, drama gibi olayların yaşandığı yemek programı Masterchef’in ardından Kırmızı Oda ile eleştiri oklarının sahibi konumunda.

4

Bir psikoloğun hastaları ile yaşadığı mahremi bilgileri topluma sunan Kırmızı Oda, birçok eleştirmenin hedefinde yer alıyor.

5

Hürriyet yazarı Onur Baştürk’ün ‘Yine yeşillendi Türkçe rap dalları’ başlıklı yazısındaki iddiası ise büyük tartışmalara yol açtı.

6

Baştürk’e göre Acun Ilıcalı rap programı yapmaya hazırlanıyor.

7

Bir Batı ve özellikle ABD kültürü olan rap müziği, sisteme isyan ve toplumu harekete geçirme gibi konuları işleyerek rapçilere, her şeyi söyleyebilme hakkının tanındığı bir dal olarak savunuluyor.

8

Argo ifadelerin sürekli dillendiği ve kliplerinde uyuşturucu gibi birçok pisliğin görüntülendiği rap müziği, Acun Ilıcalı ile ekranlara gelecek.

9

Onur Baştürk, Acun Ilıcalı’nın yakın zamanda seçmelerini başlatacağı rap yarışmasının jüri üyeleri arasında dini kullanarak prim yapan Sagopa Kajmer isminin geçtiğini söyledi.

10

Dindar kesimlere şirin görünmek için kılıktan kılığa giren ve tasavvufa ilgisi olduğunu belirterek bir dönem Cübbeli Ahmet Hoca'ya da yakınlaşmaya çalışan rap şarkıcısı Sagopa Kajmer, son olarak, sosyal medyada bir takipçisinden gelen 'Dini inancın ne?' sorusuna 'yok' cevabı vermiş ve riyakarlığını gözler önüne sermişti.

11

Onur Baştürk, diğer jüri üyesinin ise Ceza olacağını yazdı.

12

Acun Ilıcalı’nın TV8’deki yeni rap programı şimdiden tartışılmaya başlandı.

14

Rap dünyasının en kötü örneklerinden birisi de Ezhel olarak biliniyor. Şarkılarında sıklıkla uyuşturucudan, küfürden, alkol ve fuhuştan bahseden Rapçi Ezhel, Başkan Erdoğan ile ilgili ağza alınmayacak hareketlerde bulunan bir video paylaşmıştı.

15

Rap müzik şarkıcıları 'Khontkar' adıyla bilinen Onur Dinçe ve 'Young Bego' ismini kullanan Uğur .B. şarkılarında uyuşturucuya özendirmekten tutuklanmıştı.