AKİT MENÜ

Gündem

Babacan'dan FOX TV canlı yayınında çirkinlik

- YENİAKİT.COM.TR - Türkiye 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısını yaşıyor.

2023-02-16 14:24:44
1

- YENİAKİT.COM.TR - Türkiye 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısını yaşıyor.

4

85 milyon ile el ele veren devlet; tüm imkanlarını depremin yıkıcı olduğu Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye için seferber etti.

5

Dünyadan da Türkiye'ye destek yağdı. Bu acı süreçte muhalefet ile besledikleri sosyal medya trolleri; yalan ve iftiralar atarak çirkinliklerini sürdürdü.

6

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da 6'lı Masa'dan ortakları gibi; bu süreci siyasi ranta çevirmek için elinden gelini ardına koymadı.

7

Enkaz altında yaşam mücadelesi veren ve onları kurtarmak için canla başla çalışan kahramanlara saygı göstermeyen Babacan'ın son açıklamaları da bu rezilliğe bir örnek daha oldu.

8

Türkiye'nin yaşadığı deprem acısını bir tarafa bırakıp seçim konuşmaktan utanmayan Ali Babacan Diyarbakır'dan FOX'un canlı yayınına bağlanarak şunları söyledi:

9

"Bu ülkede savaş ortasında bile Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmıştır. Savaş döneminde seçim yapılmıştır bu topraklarda. Burası, savaşın ortasında seçim yapmış bir ülkedir"