AKİT MENÜ

Gündem

CHP'li Fikri Sağlar'dan 'Diyarbakır' yalanı! 8 yıl öncesinin fotoğrafı ile algı yaptı

2023-04-16 11:39:56
1

CHP PM Üyesi Fikri Sağlar'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da gerçekleştirdiği açılış programına katılımın çok az olduğu yönündeki fotoğraflı paylaşımı yalan çıktı.

2

3

4

Başkan Erdoğan’ın 14 Nisan’da Diyarbakır Kışla Caddesi’nde düzenlenen, deprem konutları temel atma, 1432 konut ve 17 dükkanın anahtar teslim töreni ile Selahaddin Eyyubi Camisi’nin açılış töreninde büyük kalabalık katılmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da konuşma yaptığı törende, meydanda ay yıldızlı bayraklar dalgalanmıştı.

5

8 SENE GERİDEN GELDİ Fikri Sağlar’ın yalan paylaşımının 2 Mayıs 2015 tarihinde Başkan Erdoğan’ın katıldığı farklı bir toplu açılış töreninde kayda alındığı belirlendi. Sağlar’ın yeni gibi paylaştığı 2015 yılındaki açılış töreni Diyarbakır İstasyon Caddesi’nde düzenlenirken, 14 Nisan 2023 tarihindekianahtar teslim töreni ve cami açılışı ise Kışla Caddesi’nde yapıldı.

6

CHP PM Üyesi Fikri Sağlar, 2 Nisan'da Halk TV’de katıldığı programda AK Parti’nin anketlerde birinci parti çıktığını itiraf etmişti.