AKİT MENÜ

İslam

Cübbeli Ahmet Hoca'nın hanımı çılgına döndü! Tüm herkesi kovdu

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son dönemin kanayan yarası haline gelen bir konuyu gündeme getirdi.

2023-04-20 18:46:51
1

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son dönemin kanayan yarası haline gelen bir konuyu gündeme getirdi.

2

Cübbeli Ahmet Hoca, evrim teorisine inanıp namaz kılanlara tepki gösterdi. Ahmet Hoca, hanımıyla ilgili yaşanan bir hadiseyi de ilk kez sohbet ortamında anlattı. İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın o açıklamaları...

3

Oruca niyet edip sabah namazını kılmıyorlar. Kılmıyor millet. Türkiye'deki veriler geldi. 5 vakit namazı zamanında kılan yüzde 5'miş.

4

Bu nasıl iş yani. Sultanahmet ve Ayasofya sabah namazlarında bomboş. Oruç tutma oranı tabii fazla. Ama 20-30 senede bunda da değişim oldu.

6

Adam evrim teorisine inanıp namaz kılıyor. Gelip Adem Aleyhiselam'ın babası olduğunu söylüyor. Yaratan Allah'a inanmıyorsan niye namaz kılıyorsun.

7

İman yokken namaz, oruç para etmez. Git önce iman et. Caner Taslaman mesela evrim teorisine inanıp adam namaz kılıyor. Sen kendine din mi uydurdun?

8

Adam hadisleri inkar edip 5 vakit kılıyormuş. Bu nasıl oluyor? Bir ayeti, sahih hadisi inkar eden Müslüman olabilir mi?

9

Evde geçen biriyle kavga ettik. Bizim hanım 'Hadi çıkın gidin evden defolun' deyip bağırdı, çağırdı. 'Benim evimde Kuran'ı inkar ediyorsun' deyip onları kovdu.

10

Yani onun için müjdeler çok. Ama kime? Ben fazilet ve ameli hep anlatırım. Ama öbürüne de bu söylediklerimi demem lazım.