AKİT MENÜ

Teknoloji-Bilişim

Teknofest'e katılan Yılmaz Vural'dan savunma sanayii itirafı: Bakıyorum ki burada hep onlar var

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Teknofest 2023'e katılarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

2023-05-01 09:06:23
1

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Teknofest 2023'e katılarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

2

27 Nisan’da Atatürk Havalimanı’nda başlayan TEKNOFEST’e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

3

Genç, yaşlı her yaş grubundan binlerce vatandaş, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Akıncı, Bayraktar TB2, Kızılelma, Hürkuş, Atak Helikopter gibi son teknoloji Türk üretimi savunma sanayi ürünlerini yakından inceliyor.

4

27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST, 1 Mayıs Pazartesi günü sona erecek.

5

TEKNOFEST Ankara ise 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında 11. Hava Ulaştırma Üssü'nde gerçekleştirilecek.

6

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; çeşitli kategorilerde teknoloji yarışmalarının, hava araçları sergilerinin, hava gösterilerinin, teknoloji firmalarının tanıtım yaptığı fuarların, bilim söyleşilerinin, girişim zirvesinin ve birçok sosyal etkinliğin yer aldığı büyük bir organizasyondur. TEKNOFEST teknoloji yarışmaları ile gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin artırılması amaçlanıyor.

7

Teknofest'e katılan ünlü isimlerden birisi de teknik direktör Yılmaz Vural oldu.

9

TrHaber'in haberine göre, Yılmaz Vural, Teknofest'e ilişkin yaptığı açıklamada, "Şöyle bir bakıldığında hep gençler var. Gençlik burada. Hep ilgileri var. Olması da gerekiyor. İnsan gurur duyuyor. Hep kafamızda da bir imaj var. Türkler yapamaz. Türkler beceremez. Bu kompleksleri aşmak için büyük bir gösterge var burada. Savunma sanayi demek dünyaya hakim olmak demek. Büyük devlet böyle oluyor. Bu şimdi olmuş bir şey değil, bir geçmişi var bunun. Ama bugün artık onun sonucunu görüyoruz ve mutlu oluyoruz" dedi.