AKİT MENÜ

Gündem

Mete Yarar, MİT'in yeni patronuyla ilgili bombayı patlattı! Hakan Fidan'ın hamlesini ilk kez duyurdu

Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın yeni kabinede hangi görevde yer alacağı tartışmalarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

2023-06-01 20:50:35
1

Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın yeni kabinede hangi görevde yer alacağı tartışmalarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

2

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programında konuşan Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın istihbarat teşkilatı içerisinde attığı son adımı paylaştı. İşte Mete Yarar'ın o açıklamaları...

3

İçeride çok başarılı bürokratlar var. Başarılı projelerde çalışan isimler var. Hulusi Akar, genelkurmay başkanlığından savunma bakanı olmuştu

4

Eğer yapılırsa Yaşar Güler'in istifa ederek Savunma Bakanı yapılabileceği konuşuluyor. Türkiye'de önemli konular var.

5

Devam etmesi konular bunlar. Savunma bakanlığı, dışişleri bakanlığı ve MİT tüm toplantılara beraber katıldılar. İbrahim Kalın da aynı şekilde bu toplantılara katıldı.

6

Birçok ülke ile yapılan diplomasi toplantılarına bu bakanlıklar katıldı. Süreci takip eden isimler içerisinde seçilecek bu bakanlar.

7

Benim beklentim bu çerçeve dışına çıkılmayacak. Şimdi şöyle bir durumu söyleyeyim.

8

Hakan Fidan geldiğinden beri hiç tek oynamadı. Ekiple bu işi hep yaptı. Ekipleri çok iyi yetiştirdi.

9

MİT şu an bambaşka yerde. İyi bir lider kendisinden sonrakini de planlar. Yani Hakan Fidan kendisinden sonrakini planlamıştır bile.

11

Erdoğan, Hakan Fidan'ı alıp başka yere atayacaksa onun yerinde birinin olduğunu kesin biliyordur.