Sağlık
Mart ayında bu besinleri tüketin!
Mart, yaza hazırlık ayıdır. Hafif beslenmeye ve diyet yapmaya başlamanın tam zamanıdır.
Sağlık
Mart, yaza hazırlık ayıdır. Hafif beslenmeye ve diyet yapmaya başlamanın tam zamanıdır.
Mart, yaza hazırlık ayıdır. Hafif beslenmeye ve diyet yapmaya başlamanın tam zamanıdır.
Mart, aynı zamanda ilkbahara geçiş ayıdır. Bu nedenle hafif bir o kadar da direnç verici besinleri tüketmeye özen göstermek gerekir.
Balık, ızgara et, sebze ve meyveler bol tüketilmeli.
Mart ayında tüketilmesi gerekilen balıklar;
Levrek
Kefal
Tekir
Kalkan
Mart ayında tüketilmesi gereken sebzeler;
Havuç
Ispanak
Pırasa
Kırmızı turp
Kereviz
Brokoli
Biberiye
Enginar
Nane
Tere
Bakla
Maydanoz
Karnabahar
Roka
Marul
Pazı Mart ayında tüketilmesi gereken meyveler;
Elma
Portakal
Limon
Muz