AKİT MENÜ

Sağlık

Mart ayında bu besinleri tüketin!

Mart, yaza hazırlık ayıdır. Hafif beslenmeye ve diyet yapmaya başlamanın tam zamanıdır.

2

Mart, yaza hazırlık ayıdır. Hafif beslenmeye ve diyet yapmaya başlamanın tam zamanıdır.

3

Mart, aynı zamanda ilkbahara geçiş ayıdır. Bu nedenle hafif bir o kadar da direnç verici besinleri tüketmeye özen göstermek gerekir.

4

Balık, ızgara et, sebze ve meyveler bol tüketilmeli.

5

Mart ayında tüketilmesi gerekilen balıklar;

6

Levrek

7

Kefal

8

Tekir

9

Kalkan

10

Mart ayında tüketilmesi gereken sebzeler;

11

Havuç

12

Ispanak

13

Pırasa

14

Kırmızı turp

15

Kereviz

16

​​Brokoli

17

Biberiye

18

Enginar

19

Nane

20

Tere

21

Bakla

22

Maydanoz

23

Karnabahar

24

Roka

25

Marul

26

Pazı Mart ayında tüketilmesi gereken meyveler;

27

28

Elma

29

Portakal

30

Limon

31

Muz