AKİT MENÜ

Gündem

Ersan Şen'den gündemi altüst edecek Erdoğan itirafı!

Muhalefete yakınlığıyla bilinen ceza hukukçusu Ersan Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

2023-07-07 10:08:25
1

Muhalefete yakınlığıyla bilinen ceza hukukçusu Ersan Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

2

Ersan Şen, katıldığı yayında, yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhalefetin içine düştüğü içler acısı hali eleştirdi.

3

Yeni Şafak'ın haberine göre; Türkiye'de yaşanan sorunların muhalefet eksikliğinden kaynaklandığını belirten Şen, "Hiç kendilerini kurtarmaya çalışmasınlar. Çok büyük zafer elde etmiş gibi bir de koltuk kavgasına düştüler" diye konuştu.

4

Muhalefetin İstanbul'u unuttuğunu söyleyen Şen, "Cumhurbaşkanı atı alıp Üsküdar'ı geçiyor. Enflasyonu düşürüyorum diyor, memur maaşını 22 bin lira yapıyor. Sen istediğin kadar konuş." dedi.

5

Ersan Şen, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bu ülkede muhalefet yok kardeşim. Bütün bunların günahı muhalefetin boynunun üstünde. Hiç kendilerini kurtarmaya çalışmasınlar.

6

Çok büyük zafer elde etmiş gibi koltuk kavgasına düştüler. İşte İstanbul'da koltuğu terk etmek isteyen İmamoğlu, ucuz yolla İstanbul'dan kaçıp gideyim genel başkan olayım olamazsam da mağduru oynayayım o derde düşmüş.

7

İstanbul'u da unutmuşlar İstanbul unutulmuş durumda. İstanbul'da CHP'nin belediye başkan adayı kim söyleyebiliyor musunuz? Cumhurbaşkanı atı alıp Üsküdar'ı geçiyor.

8

Enflasyonu düşürüyorum diyor, sen istediğin kadar söyle memur maaşını 22 bin lira yapıyor. Ne söylersen söyle hayat devam ediyor."