AKİT MENÜ

Spor

Anlaşma sağlandı! İşte Uğurcan’ın yeni takımı

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Trabzonspor’da kaptan Uğurcan Çakır belirsizliği sonunda ortadan kalkarken yıldız kalecinin yeni adresi de belli oldu.

2023-07-08 10:47:23
1

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Trabzonspor’da kaptan Uğurcan Çakır belirsizliği sonunda ortadan kalkarken yıldız kalecinin yeni adresi de belli oldu.

2

Bilindiği üzere Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ı Türkiye'de bir takıma satmayacaklarını söyledi. Başkan Ertuğrul Doğan, milli eldivene Avrupa'dan ciddi bir teklif gelmesi halinde transfer için yardımcı olacaklarını açıklamıştı.

3

Bu gelişmenin ardından yaşanan son dakika gelişmesi Trabzonspor taraftarı şaşkına çevirirken Uğurcan Çakır’ın yeni takımı da belli oldu.

4

Trabzonspor’un şampiyon olduğu dönemde yıldızı parlayan ve şampiyonluğun mimarlarından birisi olan 27 yaşındaki kaleci Uğurcan Çakır’ın adı Galatasaray, Roma ve Nottingham Forest ile anılmıştı.

5

Spor kulislerinde yer alan bomba haberin detaylarına göre Trabzonspor’un yıldız ismi Uğurcan Çakır Roma kulübü ile anlaşma sağlamak üzere.

6

Trabzonspor yönetimine resmi teklifin geldiği iddia edilirken Roma kulübünün Uğurcan Çakır transferini önümüzdeki günlerde açıklaması tahmin ediliyor.

7

Bu arada Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

8

Uğurcan Çakır transferinde ücret 8-10 milyon euro bandını görürse Uğurcan'ın ayrılmasına izin verilecek. Milli kalecinden gelecek para ise Nenad Bjelica'nın eski öğrencisi Livakovic için Dinamo Zagreb'e ödenecek.

9

Serbest kalma maddesi hayata geçirilecek. Bu operasyon Livakovic'in Uğurcan'dan iyi kaleci olduğu için değil milli kalecinin Trabzonspor'da misyonunu tamamladığına inandığı için yapılacak.

10

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica düzenlediği son basın toplantısında Petkovic'in yanı sıra Livakovic'le de görüştüğünü açıklamıştı.