AKİT MENÜ

Teknoloji-Bilişim

Facebook çalışanlarında bakın ne arıyor!

Facebook çalışanlarının hepsinde bu özellikler mevcut;

2016-03-06 15:53:22
2

Facebook çalışanlarının hepsinde bu özellikler mevcut;

3

Cesurlar - Facebook 2012 yılında halka açıldığında M. Zuckerberg, kendisinin ve çalışma arkadaşlarının “En riskli şey risk almamaktır” felsefesiyle yaşadıklarını yazdı. Biz herkesi, yanlış olsa bile, cesur kararlar vermeleri için cesaretlendiriyoruz.

4

Etkiye Odaklanırlar - Global İşe Alım Yöneticisi Miranda Kalinowski: “Facebook’ta çalışan herkes yeni şeyler yaratıyor ve bunu geliştirmenin yollarını arıyor.” dedi.

5

Çalışanların Facebook’un “daha açık ve bağlantılı dünya” misyonunu daha ileriye götürmek için kişisel dürtülerinin olması gerekiyor.

6

Hızlı Hareket Ederler - “Hızlı hareket et ve birşeyleri boz.” Zuckerberg’in şirketi kurarkenki sözüydü. Şirket büyürken de bu özellik hiç değişmedi.

7

Facebook çalışanları, fırsatları kaçırmaktansa birşeyleri bozmak pahasına hızlı hareket etmenin daha iyi olduğuna inanıyor.

8

Açıklar - Goler: “Açıklık ve şeffaflığın, topluluk yaratmanın ve işbirliği yapmanın birlikte çalışmanın bir parçasıdır” diyor. Çalışma alanlarının açık olması, çalışanların birbirine yakın olması da bu sözü destekliyor.

9

Sosyal Değer Yaratırlar - Goller, Facebook’ta çalışan herhangi birine niye çalıştığını sorduğunuzda “Benim için önemli olan şeyin, gerçek etkisi olan bir role sahip olmak ve büyük birşeyin parçası olmak.” cevabın alacağımızı söyledi.