AKİT MENÜ

Spor

Milli Takım için Toto başladı! Oturdukları yerden isim vermeye yazarlar başladı bile...

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz üzerinden toto yapılmaya başlandı.

2023-09-13 14:53:19
1

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz üzerinden toto yapılmaya başlandı.

2

Oturdukları yerden spor yazarları Milli Takımın başına kafalarına göre isimler yazmaya başladı bile...

3

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Japonya maçı sonrası yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Stefan Kuntz için ayrılık iddiaları iyice ayyuka çıkarken, Alman teknik adamın yerine 2 isim önerisi geldi.

4

Konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceği tartışma konusu olmuştu.

5

Ermenistan sonrası hazırlık maçında Japonya'ya da boyun eğen millilerde Stefan Kuntz için tüm kamuoyu çalışmalara başladı ve hocayı yıpratma operasyonları başladı.

6

Tüm bu gelişmeler sonrası Stefan Kuntz'a karşı sesler tavan yaparken, köşe yazarı Uğur Meleke, Milli Takım için 2 teknik direktör önerdi.

7

Meleke'nin neye ve hangi bilgiye dayanarak böylesi tercihleri gündeme koyması ise büyük merak konusu oldu.

8

Hürriyet'teki köşe yazısında Kuntz'un yerine 2 aday belirleyen Meleke, ilk adayının Oliver Glasner olduğunu belirtti. Glasner'in 3 milyon Euro aldığını ve maliyetinin yüksek olmadığını belirten Meleke, Avusturyalı teknik adamı "Genç, çalışkan, inovatif" sözleriyle niteledi.

9

Uğur Meleke'nin diğer teknik direktör adayı ise Julen Lopetegui oldu. Meleke, 57 yaşındaki İspanyol hocayı ikna etmenin kolay olmadığını vurguladı.