AKİT MENÜ

Spor

Galatasaray bu açıklamayla çalkalanıyor! Bakın neler söyledi... Olay itiraf! Yer yerinden oynayacak

Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yakın çevresine 30 yaşındaki yıldız futbolcu için söyledikleri ortaya çıktı.

2023-09-28 12:57:59
2

Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yakın çevresine 30 yaşındaki yıldız futbolcu için söyledikleri ortaya çıktı.

3

Geçen sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray bu sene de kaldığı yerden devam ediyor.

4

Trendyol Süper Lig'de 6 hafta geride kalırken sarı-kırmızılılar 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile liderlik koltuğunda oturuyor.

5

Trendyol Süper Lig'i Kayserispor deplasmanında aldığı beraberlikle açan Aslan, Lig'de ondan sonra çıktığı bütün maçları kazandı.

6

Kadroya katılan yıldız isimler arasında taraftarı en çok sevindiren isim ise Emanuel Mauro Icardi oldu. 24 gollü Kane’i de geride bırakan Icardi, Haaland (23), Mbappe (23), Osimhen (20) gibi önemli isimlerden de fazla gol atma başarısını gösterdi.

7

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yakın çevresine, Avrupa'nın 5 majör ligi ile Süper Lig'e bakıldığı zaman 2023'te en çok gol atan futbolcusu Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

8

Geçen sezon elde edilen şampiyonlukta önemli katkıda bulunmasının yanı sıra, bu sezon da golleri ile dikkat çeken ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde de 3 kez rakip fileleri avlayan Mauro Icardi, Başkan Dursun Özbek'i de çok sevindirdi.

9

"İYİ Kİ PARASINA BAKMADIK" Bizim için çok zor bir transferdi. Bonservisi için 10 milyon euro verdik. Yıllık maliyeti de bize sponsorlar hariç 6 milyon euro... Onu alırken en ufak bir tereddüt yaşamadım. Icardi kendini buraya ait hissetti.

10

Galatasaray'a çok yakışıyor ve aldığı parayı sonuna kadar hak edecek. İyi ki parasına, maliyetine bakmadan bu transferi yaptık. Böyle bir golcümüz olduğu için çok şanslıyız"

11

Öte yandan Arjantinli yıldızın Kerem Aktürkoğlu ile yaptığı başarısız deneme Avrupa’da geniş yankı buldu.

12

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro İcardi yeniden Avrupa’nın gündeminde. Ancak yıldız futbolcuyu manşetlere taşıyan olay ne 2023 senesinde Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig’de en fazla gol (25) atan oyuncu olması ne de özel hayatı. 30 yaşındaki futbolcunun İstanbulspor ile oynanan maçta Kerem Aktürkoğlu ile birlikte penaltıda yaptığı başarısız deneme Avrupa’nın önde gelen medya kuruluşlarınca şu başlıklarla manşetlere taşındı:

13

CORRIERE DELLO SPORT: “G.Saray’ın iki vuruşlu penaltısı kötü bitti. İcardi’nin saçma hatası: İstanbul derbisindeki 11 metrelik plan, eski İnter ve PSG santrforu için felaketle sonuçlandı.”