AKİT MENÜ

Teknoloji-Bilişim

Apple şimdi yandı! iPhone 15’in sorunu düzelmedi

Teknoloji devi Apple, iPhone 15 aşırı ısınma sorununu çözmek için iOS 17.0.3 güncellemesini paylaştı. Fakat kullanıcılar sorunun devam ettiğini söylüyor.

2023-10-06 21:31:15
2

Teknoloji devi Apple, iPhone 15 aşırı ısınma sorununu çözmek için iOS 17.0.3 güncellemesini paylaştı. Fakat kullanıcılar sorunun devam ettiğini söylüyor.

3

Apple, iPhone 15 modellerinin kullanım sırasında tehlikeli derecede ısındığına ilişkin raporları doğruladı ve bu hafta iOS 17.0.3 güncellemesini yayınladı.

4

Ancak sorunlar henüz çözülmemiş gibi görünüyor. Bazı durumlarda telefonun hala aşırı ısındığı dile getirildi.

5

iPhone 15 serisi, iOS 17.0.3 sonrasında bile aşırı ısınıyor Bir YouTube kanalı tarafından hazırlanan video, yeni iOS güncellemesinin performansını gözler önüne serdi.

6

iOS 17.0.3’ü yüklemeden önce şarj sırasında veya benchmark testlerinde cihazın aşırı ısındığını gösteren video; güncelleme sonrasında da benzer senaryonun yaşandığını gözler önüne serdi.

7

Kalıcı aşırı ısınma sorununun ne kadar yaygın olduğu belli değil, ancak çoğu iPhone 15 Pro‘da görülmüş durumda. iOS 17.0.3’le birlikte çözüme kavuşup kavuşulmadığı ise soru işareti olarak kaldı.

8

Apple, sorun yaşayan kullanıcılar için, yazılım çakışmalarını önlemek için fabrika ayarlarına sıfırlamayı öneriyor.

9

Apple, en yeni iPhone serisinin ısınma şikayetlerini tamamen çözmek için çalışıyor olsa da, iPhone 15 sahiplerini endişelendirmeye devam ediyor.

10

Ayrıca bir süre önce ortaya çıkan raporlar, iPhone 15 modellerindeki bataryanın üçüncü taraf şirketlerden alındığını göstermişti.

11

Bu da ısınmanın patlamalara yol açabileceği anlamına geliyor.