AKİT MENÜ

Gündem

Jahrein'den milyonların sinir uçlarıyla oynayan İsrail paylaşım! Sosyal medya ayağa kalktı

Sosyal medya üzerinden yaptığı tepki çeken paylaşımları ile tanınan CHP yanlısı Ahmet Sonuç, Filistin-İsrail gerginliği sonrası skandal bir paylaşımda bulundu.

2023-10-07 17:12:26
1

Sosyal medya üzerinden yaptığı tepki çeken paylaşımları ile tanınan CHP yanlısı Ahmet Sonuç, Filistin-İsrail gerginliği sonrası skandal bir paylaşımda bulundu.

2

1948'de Nekbe'den sonra 700 bin Filistinli yerlerinden, köylerinden ve yaşadıkları yerden sürüldü, şimdi ise 6 milyondan fazla Filistinli başka ülkelerde mülteci konumunda. 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası sosyal medyada İsrail'in "masumiyeti" dillendirilirken Filistinlilere karşı çirkin bir algı operasyonu başladı.

3

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Muhammed ed-Dayf, İsrail'e karşı başlattıkları Aksa Tufanı'nın ilk aşamasında 5 bin roket ve havan fırlattıklarını duyurdu. İsrail ordusu ise abluka altındaki Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığını açıkladı.

4

Dayf, İzzeddin Kassam Tugaylarının İsrail'e yönelik başlattığı saldırıya ilişkin yüzünün görülmediği bir videoda konuştu.

5

Filistin halkının yeniden devrim yaptığını ve bir devlet kurma projesine geri döndüğünü ifade eden Dayf, "İsrail'in ihlallerine karşı bir çizgi çekme kararı aldık, İsrail'e karşı Aksa Tufanı operasyonunu başlattık." dedi.

6

CHP yanlısı ünlü Twicht yayıncısı Ahmet Sonuç yaşanan olaylarda Orta Doğu'da Müslümanlara 75 yıldır kan susturan eli kanlı işgalci İsrail'in tarafını seçti.

7

"Terörist Hamas’ın İsrail’de sivil yerleşkelere roketle saldırdığı bir sabah." diyen Jahrein, "Yüzlerce ölünün olduğu söyleniyor. Kanlı bir sabah. İsrail’in yanındayız." ifadelerini kullandı.