AKİT MENÜ

Dünya

Filistinliler toprak sattı mı? Ahmet Şimşirgil şok detayı açıkladı

İsrail'in Gazze'ye yönelik alçak saldırıları devam ederken sosyal medyada 'Filistinliler toprak sattı' söylemleri çoğalmaya başlandı. Konuyla ilgili Ahmet Şimşirgil'den kritik açıklamalar geldi.

2023-10-13 19:37:46
1

İsrail'in Gazze'ye yönelik alçak saldırıları devam ederken sosyal medyada 'Filistinliler toprak sattı' söylemleri çoğalmaya başlandı. Konuyla ilgili Ahmet Şimşirgil'den kritik açıklamalar geldi.

2

Kişisel Youtube kanalından konuşan Ahmet Şimşirgil, "Bu İran, Hamas ve İsrail işbirliği ile başlatılmış saldırılardır. Gazze artık açık hava morguna döndü. Ne oluyor? Ne bitiyor? Üç kişi üzerinden maalesef İsrail herkesi arkasına aldı.

3

İsrail yeni bir harekatı başlattı. Artık Filistin’e tamamen sahip olmak istiyorlar. İran niye şimdi geri çekiliyor?

4

Üç gün önce olayların içerisindeydi. Şimdi ne oldu? Ortada öyle tiyatrolar dönüyor ki akıl alır gibi değil

5

. Birileri Arapların toprak sattığını yazıp çiziyor. Oğuzhan Uğur ve yanındaki iki adam çıkıp tiyatro oynuyorlar

6

Deprem bilimciye Araplar toprak sattı mı? diye soruyor. Celal Şengör, Arapların yüklü toprak sattığını söylüyor. Abdülhamid Han’ı tahtan indirenler onun malını mülküne el koydu.

7

Abdülhamid’i tahtan indirenlerin arkasında Siyonistler yok muydu? İngilizler orayı ne için aldı? Birinci Cihan Harbinde İngilizlere parayı kim verdi? Yahudiler verdi.

8

İngilizler orada onlara devlet sözü verdi. İngilizler o topraklara öyle vergiler koydu ki insanlar alamadı. Sonra sattılar.

9

İki profesör oraya oturmuş Bozacı ile şıracı. Böyle bir ahmaklığı dünya yüzünde göremezsiniz.

10

İnsanların topraklarına el koydular. Her yeri işgal ettiler. İnsanlar topraklarını satmadı. Gazze’yi parçaladılar. Evleri yok edilenler satıp kaçıyor mu sanıyorsunuz.

11

Adamları topraklarını ellerinden alıyorlar. Hamas, El-Fetih gibi örgütler maalesef İsrail’in piyonudur. İşte buyurun Gazze’den sonra hedefte Suriye var. Bunu torunlarınız mutlaka görecek" dedi.