AKİT MENÜ

Gündem

İsrail’in Filistin’deki hastane saldırısının ardından Berna Laçin’den insanlık dışı paylaşım

Gündemde kalabilmek için her yolu deneyen oyuncu eskisi sekülerlerin bayrak taşıyanı Berna Laçin, bu kez İsrail’in Filistin’deki hastane saldırısı sonrası yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. İşte detaylar...

2023-10-18 00:02:32
1

Gündemde kalabilmek için her yolu deneyen oyuncu eskisi sekülerlerin bayrak taşıyanı Berna Laçin, bu kez İsrail’in Filistin’deki hastane saldırısı sonrası yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. İşte detaylar...

2

Terör devleti İsrail, Filistin’de tamamı sivillerden oluşan hastaların tedavi edildiği hastaneyi bombaladı.

3

Saldırıda 1000’den fazla kişi şehit olurken, dünya kamuoyu skandala büyük tepki gösterdi.

4

Katil İsrail, saldırıyı Hamas’ın düzenlediği yalanıyla tepkileri kendi üzerinden uzaklaştırmaya çalışırken, açıklamanın yalan olduğunu bilen sağduyulu insanlar tepkisini dile getirmeye başladı.

5

Sosyal medyada herkes İsrail’e lanet okurken, dünyanın dört bir yanında Filistin’e destek amacıyla insanlar sokaklara döküldü.

6

Türkiye’de de başta İstanbul ve Ankara’daki İsrail konsolosluklarının önü olmak üzere, 81 ilde Filistin için toplanıldı.

7

Dünya ve Türkiye’de gündem böyleyken, daha önce, “İdam çözüm olsa Medine tecavüzde ilk sırada olmazdı” şeklindeki rezil yalanıyla tanınan Berna Laçin isimli seküler mahalle yobazı, mide bulandıran bir paylaşıma imza attı.

8

Filistin’deki katliama ağzını açmayan kemalist bağnaz, İsrail’in herkes İsrail’in saldırısını konuşurken futbol maçı yorumu yaparak adeta dalga geçti!..

9

X hesabı üzerinden Berna Laçin, “Yalnız İtalya, İngiltere’ye bir gol attı görmeniz lazım” yazdı.

10

Söz konusu paylaşıma çok sayıda tepki geldi. Vatandaşlar, “Saçını tarıyor”, “Sana sanatçı diyenin…”, “İsrail hastane bombaladı .. 810 kişi öldü.. Kendinde misin?”, “Paralel evrende falan mı yaşıyorsun?” gibi tepkiler gösterdi.

11

Tepkilerin ardından hadsiz Berna Laçin, göstermelik bir paylaşım yaparak gaz almaya çalıştı!.. Laçin’in, hastanenin Filistin’de değil “Hamas’ta vurulduğunu” yazması da ayrıca dikkat çekti. Özensiz, hızlıca ve sadece paylaşım yapmış olmak için yazdığını gözler önüne serdi.