Yaşam
İşte dünyanın en tuhaf yemekleri
Estonya, Litvanya: Kan sosisi (verivorst or vedarai)
Yaşam
Estonya, Litvanya: Kan sosisi (verivorst or vedarai)
Herkesin damak zevki farklıdır! - Ancak öyle tarifler var ki bırakın yemeyi adını bile duymak tüyleri diken diken edebiliyor. İşte dünyanın en garip korkunç yemekleri; Çin: Akrep çorbası
Avusturya: Buzağı kalbi yahnisi (Salon Beuschel)
Benelüks: Kafa peyniri (zult, hoofdkaas, preskop, kop or kopvlees)
Danimarka: Ciğer ezmesi (Leverpostej)
Çek Cumhuriyeti: Ekşi hamur çorbası (Kyselo or krkonošské kyselo)
İngiltere, İrlanda ve Galler: Kan pudingi
Estonya, Litvanya: Kan sosisi (verivorst or vedarai)
Finlandiya: Kan pankeki (veriohukainen, verilätty or verilettu)
Fransa: Preslenmiş ördek (Canard à la presse, Caneton à la presse, Caneton Tour d’Argent, or canard au sang)
Fransa: Kurbağa bacağı (cuisses de grenouille)
Almanya: Dil kanı sosisi (Zungenwurst)
Yunanistan: İnek akciğeri çorbası
Macaristan: Kızartılmış kan
İzlanda: Tütsülenmiş köpek balığı
İtalya: At bifteği
Litvanya: Kaz kanı çorbası (Juka)
Norveç: Sodalı suda kurutulmuş balık
Polonya: Ördek kanı çorbası (Czernina)
Portekiz: Kanda pilav (Cabidela)
Rusya: İşlenmiş ringa balığı (Сельдь под шубой; Seld Pod Shuboi)
Sardinya: Kurtlu peynir
İskoçya: Fritözde pizza
Sicilya: Çiğ deniz kestanesi
İspanya: Boğa sakatatı (Criadillas)
İspanya: Mürekkepbalığı mürekkebi
İsveç: Mayalanmış ringa balığı