AKİT MENÜ

Spor

Beşiktaş'tan flaş hamle! Yeni teknik direktörleri belli oldu! O ismin en yakını açıkladı...

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tümer Metin'den canlı yayında takımın yeni teknik direktörünün kim olacağıyla ilgili çok net ifadeler geldi.

2023-11-06 16:46:12
2

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tümer Metin'den canlı yayında takımın yeni teknik direktörünün kim olacağıyla ilgili çok net ifadeler geldi.

3

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçların ardından gözler yeni teknik direktörün kimin olacağına çevrilmiş durumda. Bir yandan da çoğunluk aranmaksızın 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek başkanlık seçiminin heyecanı yaşanıyor. Emre Kocadağ ve Hasan Arat'ın kesin olarak aday olması bekleniyor. Bu iki adayın da teknik direktör seçimi şimdiden belli...

4

Milligazeteye göre; Emre Kocadağ ve Hasan Arat'ın başkan olması halinde yapacağı ilk hamlenin takımı 2020/21 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın'ı göreve getirmek olduğu öğrenildi. Sergen Yalçın ile temas kuran iki başkan adayı tecrübeli çalıştırıcıdan olumlu yanıt aldı ve anlaşma sağladı.

5

TÜMER METİN AÇIKLADI

6

Beşiktaş'ta başkan olacak adayın teknik direktör tercihinin nasıl olacağı konusunda yorum yapan

7

Tümer Metin, "Gideceğin tek adres var; Sergen Yalçın... Başka birine gidemezsin. Eğrisini, doğrusunu tartışırız. Sergen hoca da adım kadar eminim, gelmek ister. Beşiktaş'ın yeni hocası Sergen Yalçın olacak." dedi.