AKİT MENÜ

Gündem

ABD'li emekli albaydan İsrail'e Türkiye uyarısı: Türk askeri oraya girecek, dikkatli olun

Amerikan ordusundan emekli albay ve askeri analist Douglas Macgregor, İsrail'e Türkiye konusunda çok konuşulacak bir uyarıda bulundu.

2023-11-07 15:47:29
1

Amerikan ordusundan emekli albay ve askeri analist Douglas Macgregor, İsrail'e Türkiye konusunda çok konuşulacak bir uyarıda bulundu.

2

Amerikan ordusundan emekli albay ve askeri analist Douglas Macgregor, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

3

Dikkatli olun" diyen Macgregor, "Erdoğan, Ortadoğu'da İsrail'i yok etme kapasitesine sahip olan tek kişi. Erdoğan'ı ciddiye almamak hatadır." ifadelerini kullandı.

4

ABD ordusunda yıllarca çalışmış emekli Albay Macgregor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

5

Macgregor, paylaşımında "Türk askeri, mutlaka Gazze'de savaşacak. Erdoğan, zamanlama konusunda çok hassas biri. Ülkesini seferber edecektir.

6

Bu olacak, onu reddetmek hata olur. Erdoğan, Ortadoğu'da İsrail'i yok etme kapasitesine sahip olan tek kişi. Dikkatli olun!" açıklamasına yer verdi.

7

Macgregor'un paylaşımı kısa sürede yankı uyandırırken ikinci paylaşım da hemen ardından geldi. Macgregor, diğer paylaşımında ise "Erdoğan'ı ciddiye almamak hatadır.

8

Yüzlerce yıldır Filistin'de olan Türkler! Bir zamanlar Ortadoğu'daki Arap dünyasının çoğunu kontrol eden Türk İmparatorluğu! İnsanlar, Türkiye açısından Yahudilerin İslam topraklarında durduğunu unutuyor." ifadelerini kullandı.