AKİT MENÜ

Gündem

Cihat Yaycı'dan Türkiye'ye şok eden Rusya uyarısı: İsrail ile gizli anlaşmaları var aman dikkat edelim

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Türkiye'ye Rusya konusunda çok kritik uyarılarda bulundu.

2023-11-08 13:34:51
1

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Türkiye'ye Rusya konusunda çok kritik uyarılarda bulundu.

3

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı,, Rusya'nın İsrail ile anlaşması olduğunu ve bunun çoğu kişi tarafından bilinmediğini söyledi.

4

Gazeteci Emrah İnç'in Youtube kanalına konuk olan Cihat Yaycı'nın o açıklamaları...

5

Bölgede İsrail'in stratejik müttefiki Rusya'dır. Rusya ile İsrail arasında imzalanmış çatışmamazlık anlaşması var. İsrail ile aykırı hiçbir iş yapmaz.

6

Ukrayna-Rusya savaşı olduğundan itibaren İsrail bakanları çok kez Rusya'yı ziyaret etti. Bu kadar fazla ziyaret eden başka bakan ve başkan var mıdır?

7

İsrail, Türkiye'ye 58 km mesafede uzaklıktaki Halep Havalimanı'nı vuruyor. Nereye gelmeye başladılar görüyor musunuz?

8

Türkiye'nin hava harekatına karşı çıkan ülke ABD değil, esasında Rusya'dır. Türkiye kaç gündür hava harekatı yapmıyor. Türkiye bu ateşin yayılmasını önlemesi lazım.

9

Yoksa bu ateş kıyılarımıza gelebilir. Petrol ve doğalgaz ihracatçısı Arap Birliği ülkelerinin İsrail'e ihracatı kesmesi lazım. Yine tüketim ürünlerini yasaklamaları lazım.

10

Mitingle, toplanma ile olacak iş değil bu. Diğer tavsiyemiz, Rusya'nın İsrail'e Suriye'deki hava sahasını kapatması lazım. Halkımız şundan çok emin olsun, TSK çok kuvvetlidir.

11

En iyi savaşan ordudur. Bizimle yiğit meydanında kimse karşı karşıya gelemez. Biz kimseye benzemeyiz. Ortaya kanan bataklık Türkiye'yi emmek için kurulmuştur. Hedef Türkiye'dir.