AKİT MENÜ

Ekonomi

İsrail-Hamas savaşı sürerken Ramazan Kurtoğlu uyardı: Büyük tezgah kurulacak! Paranızı oraya yatırın

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, İsrail-Hamas savaşı sonrası yaşanacaklara ilişkin dikkat çeken uyarılarda bulundu.

2023-11-10 17:01:41
1

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, İsrail-Hamas savaşı sonrası yaşanacaklara ilişkin dikkat çeken uyarılarda bulundu.

2

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında ölenlerin sayısının son 24 saatte 243 artarak 10 bin 812 olduğunu açıkladı. Açıklamada, hayatını kaybedenlerin 4 bin 412'sinin çocuk, 2 bin 918'inin kadın olduğu belirtildi.

3

İsrail, 7 Ekim’den bu yana 35'i Gazze Şeridi içindeki çatışmalarda olmak üzere 352’si asker 1400'den fazla İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını duyurdu.

4

İsrail’e göre, Kassam Tugayları'nın elinde 239 İsrailli esir bulunuyor.

5

Savaş devam ederken İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

6

Ramazan Kurtoğlu yaptığı açıklamada, "Hamas-İsrail Savaşı ile Türk Milleti’nin gündemine oturan ”Armagedon Savaşı”aslında Türkiye-İsrail/Abd arasında derinlerde sürüyor. Barış Gönüllüleri-Asala-PKK/Ypg-pyd-Deaş/Işid-bunun sadece görünen yüzü, bir de görünmeyen “Ezoterik/Batıni”yapılanmalar üzerinden süren savaş var.

7

Ukrayna-Rusya ve Hamas-İsrail Savaşı “Küresel sanal/kripto rezerv para”nın patronun kim olacağı yeni dünya düzeni hegemonya mücadelesinin bir parçasıdır. Parayı kontrol eden dinleri, ikisini kontrolden siyaseti, üçünü kontrol eden bilimi ve dünyayı kontrol eder. Gerisi peşrevdir.

8

İsrail bebeleri ve kadınları katlederken “Müslümanlar” bula bula”Yahudi mallarını boykot”u çare olarak buldular. Eminim iyi niyetli ama bu ”Müslümanların trajedisidir.

9

.1400 Yıllık dinin Mümin ve mümineleri bir Max Weber çıkaramayınca ”Dolar ve Avroyu boykot” akıllarına gelmiyor.

10

Küresel reel ekonominin B'si 146 Finans ve bankacılık kuruluşu “banker aileler” tarafından doğrudan kontrol edilirken, dünya ekonomisinde, sistemde dolaşan 900 trilyon doların tamamı, gümüş 7 aile, altın 3 aile tarafından, gıda ve su ise 10, tahıl 4 şirketin kontrolü de, hammadde de aynı.

11

İnsanlık tarihinin en büyük ekonomik-finansal -bankacılık-reel sektör krizi, gıda/su, küresel “iklim modifikasyonu “ ile birlikte tezgahlanacak/geliyor.

14

İşiniz, fiziki altın ve imarsız tarla dışında hiçbir şeye yatırım yapmayın, borsalar, bonolar konusunda çok dikkatli olun" dedi.