AKİT MENÜ

Siyaset

İYİ Parti'den bir isim daha AK Parti'ye geçiyor! İşte o vekil

İYİ Parti'den ayrılık ve istifalar devam ederken bu kez bir ismin daha AK Parti'ye geçebileceğini öne sürüldü.

2023-11-11 18:38:01
1

İYİ Parti'den ayrılık ve istifalar devam ederken bu kez bir ismin daha AK Parti'ye geçebileceğini öne sürüldü.

2

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından "Ulaşım Esnafı Buluşması Programı" düzenlendi.

3

Programda AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Ankara Başkanı Ercan Soydaş ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Programa ayrıca ABB AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ABB Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ulaştırma Komisyonu Başkanı Nihat Yalçın, Gençlik Kollar Başkanı AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Ülkü Efe Demirhan da katıldı.

4

Burada konuşan Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'i övdü.

5

Kara, konuşmasında şunları söyledi: "Şimdi burada kişiler üzerinden konuşmayalım ama bugüne kadar belediye tarafından esnafa Adnan Beker sahip çıktı. Sağ olsun Adnan başkanında meclisteki 4 grup başkanıyla arasının iyi olmasıyla esnafın yüzü güldü yoksa daha çok sürünürdük."

6

Bu açıklamaların ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaşadığı görüş ayrılıkları nedeniyle partisinden istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun ardından bu kez İYİ Partili vekil Adnan Beker'in AK Parti'ye geçebileceği öne sürüldü.

7

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, "Altılı Masa seçimi kazanmış olsaydı biz daha bakanları oluşturamazdık. Allah memleketi korumuş." diyen Beker, sözlerini, "Ümit Özdağ’a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık? Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor ‘İyi ki kazanmamışız’ diyor." ifadeleriyle noktalamıştı.