AKİT MENÜ

Teknoloji-Bilişim

Minibüse 110 bin TL harcayıp öyle bir değiştirdiler ki!

İki arkadaş üretimi askıya alınan Magirus model minibüslerden birini tam 110 bin TL masrafla yeniden tasarladı...

2

İki arkadaş üretimi askıya alınan Magirus model minibüslerden birini tam 110 bin TL masrafla yeniden tasarladı...

3

Magirus aşığı iki arkadaş, hurdaya çıkan bir minübüsü alarak binlerce lira harcayıp görenleri şaşkınlığa düşüren ve hayran bırakan bir hale getirdiler.

4

Magirus tutkunu iki arkadaş 2004 model minibüsü 110 bin TL harcayarak hayallerine kavuştular.

5

Ortaya çıkan VIP Magirus minibüs, yıllarca içinde balık istifi yolculuk yapanları bile hayran bıraktı.

6

Kerim Rençberler ve Turan Polat, 80'li yıllarda Magirus tamirhanesinde çırak olarak çalışıyorlardı. O yıllarda yağ pas içindeki elleriyle aşık oldukları Magirus'u tamir etmenin ötesinde seven iki arkadaş yıllarca kendi minübüslerinin hayalini kurdular.

7

Ekonomik olarak rahatladıkları ellerine para geçtiği ilk fırsatta ise yıllardır kurdukları hayali gerçekleştirmek için harekete geçtiler.

8

Emektar minibüs oldu VIP MagirusArtık üretilmeyen bu Alman malı Magirus minibüslere yollarda rastlamak mümkün değil. Kerim Rençberler ve Turan Polat, atsan atılmaz satsan satılmaz durumdaki bir Magirus'u hayallerine kavuşmak için ele aldılar.

9

Dış dizaynındaki hatlar, boyasındaki modern tercihlerle hemen dikkat çeken VİP Magirus, saat gibi tıkır tıkır işler hale getirildi. İç dizaynı oturma düzeni, koltuklardaki konfor özel olarak tasarlandı. Son sistem ses ve sinema sistemi de kurulan VİP Magirus'ta, buzdolabı ve çalışma masası da unutulmadı.

10

İstanbul Küçükçekmece'de minibüs taşımacılığıyla uğraşan ikili, hurdaya çıkan minibüslerini A'dan Z'ye her donanımını sıfırdan yaptılar. Motor, yürür aksamı ve saç kaplamaları sıfırdan değişen hurda Magirus'ta, VİP minibüslerde bulunan Led TV, internet, otomatik açılır sehpa, buzdolabı, internet-TV yayını, özel ses sistemleri, uzay tavan, özel tasarım koltuklar, ahşap iç dizayn gibi lüks özelliklerin hepsi bulunuyor.

11

12

13

14

15

16