AKİT MENÜ

Gündem

"Yunanistan bizimdir" dedi! Cihat Yaycı yetkililere sitem edip çağrı yaptı: Yeter artık

Zürafa Adası'nın Yunanistan tarafından sahiplenilmesi Emekli Tümamiral Cihat Yaycı'yı çileden çıkardı.

2023-11-23 11:38:54
1

Zürafa Adası'nın Yunanistan tarafından sahiplenilmesi Emekli Tümamiral Cihat Yaycı'yı çileden çıkardı.

2

Yunan tarafı günlerdir Zürafa Adası'nın kendilerine ait olduğuna dair açıklamalar yapıyor. Buna ilişkin Cihat Yaycı'dan peş peşe açıklamalar geliyor. Yaycı son açıklamasında sitem etti. İşte o açıklamalar...

3

Yeter artık! Vatan toprağı bizimdir diyemeyenleri ve “aramızda pozitif gündem oluştu deyip masaya oturanları” şiddetle kınıyorum

4

Türk Dışişleri Bakanlığı Allah aşkına ne bekliyor? Neden çekiniyor? ürk Dışişleri Bakanlığını günlerdir “Zürafa Adası Türkiye’ye aittir” açıklaması yapmaya çağırıyorum ama yapmıyorlar.

5

Bakın şimdi ne oldu!? Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis hiç çekinmeden ve tereddüt dahi etmeden “ Zürafa Adası Yunanistan'a aittir” dedi.

6

Dışişleri Bakanımızın ulusal ve uluslararası kamuoyu önünde vereceği cevabı bekliyoruz! El altından cevap verdik sözleri ile bu durum geçiştirilemez. Mütekabiliyet aynı şekilde verilecek bir cevabı gerektirir.

7

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin onuruna yaraşır cevap vermek farzdır.

8

Aynı şekilde kamuoyu önüne çıkıp “Zürafa Adası Türkiye’nindir” diyemeyenler, demeyenler Türk Milletinin ahını ve vebalini sonsuza dek üstüne alırlar!

9

Yunan Dışişleri Bakanı “Zürafa Yunanistanındır” derken, bizim Dışişleri Bakanlığımızın “Zürafa Türkiye'nindir” diyememesini anlayamıyor, hazmedemiyorum.

10

Zarfla uğraşmayı bırakıp mazrufa bakma zamanı....