AKİT MENÜ

Gündem

Cübbeli Ahmet Hoca'dan o cemaatle ilgili dikkat çeken çıkış: Elimde deliller var, konuşursam kimse insan içine çıkamaz

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, verdiği sohbet sırasında bir cemaatle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

2023-12-02 21:36:17
1

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, verdiği sohbet sırasında bir cemaatle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

2

Son dönemde Cübbeli Ahmet Hoca ile İsmailağa cemaati arasında tartışma devam ediyor.

3

Cübbeli Ahmet Hoca, bu gerilimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ben de kafa bırakmadılar. Gece gündüz bunlarla uğraşıyorum. Delilleri elimde, şu an konuşmuyorum. Konuşsak insan içerisine çıkamazlar. Yalancılıklarına dair ellerimde deliller var. Tüm her şeyi yoruma kapatıyorlar.

4

Birçok hocanın konuşmasını yasakladılar. Dedim belki fikirlerini değiştirirler. Ama yok. Demişler, bunu yalnız bırakmamız lazım. Ben bu fitnenin çıkacağını biliyordum. Dertleri efendiyi unutturmak. 'Rabıta bana olacak' diyormuş.

5

Tayyip Beyin en sevdiğim lafıdır, 'Dürüst olun'... Azıcık dürüst olsunlar. Efendi hazretlerimize bu yapılanlara karşı ben böyle duramam. Rahat edemem. Ortalık yıkılıyor. Bursa'da medreseler ayrılmış.

6

Ben burada efendi hazretlerinin yolunu bozdurmamak için bunu yapıyorum. Cübbeli'yi yalnızlaştırmak ne demek ya? Beni mi buldunuz? Gidip başkalarıyla uğraşın. Bu Müslümanları manyak zannetmesinler. Bu halk akıllıdır" dedi.